Dobio sam ban za 6.22 i odmah stavi zalbu i objasnio gospodinu Muji da sam imao dozvolu da uzmem to i rekao mi je da je na razmatranju, pritom posle toga mi kaze da sam ja municiju za asault koju sam uzeo iz fam vozila stavio u svoje, ja istu municiju nisam stavio u gepek vec drugu koju sam kupio na blackmarket a ovu koju sam uzeo sam potrosio na odigranom eventu. Nije sve u tome vec zelim da dobijem unban jer vec par meseci ne igram na svom nalogu i zeleo bih ako nemogu dobiti unban za ovi sto sam stavio u poruci, zelim onda i molim administraciju da mi obrisu sav novac sa tog akaunta i da mogu opet igrati na fantasticnom, uzbudjivom, zabavnom, komunakitvnom i dobrom projektu kao i pre i da se vratim mojim prijateljima. Ja i ta osoba koja me je okacila smo se pomirili posle par meseci stavili sve na svoje i pogledali da me nije trebao kaciti jer pre svega to je bilo uradjeno brzopleto iz razloga jer se naljutio sto sam otisao u drugu porodicu i nije razmisljao. Molim administraciju da razmisli o svemu i da pravda dodje na videlu. Hvala na svakoj paznji, razmatranju i pregledu zalbe ja se izvinjavam sto kacim za kradju zalbu ali stvarno nije uredu za sta sam dobio ban, hvala vama na svemu i bicu zahvalan na bilo kom odgovoru.
Select for moderation
Select for moderation