Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mango Jerry

Player
Player
Ime naše porodice: Grand Senora
Leader porodice: Mango Jerry
ID Leadera: 2252
Broj kuće porodice
: 1761
Discord Leadera Porodice: Edvin#4869
Forum Link od vlasnika porodice:
Mango Jerry

HISTORIJA PORODICE:

Bivsi mafijaski boss Edvin Jerryy je poginuo 17.7.1991 I svo bogatstvo ostavio svom sinu Mango Jerry-u. Mango je odlucio da bude kao Edvin I napravio je kriminalnu organizaciju pod imenom Grand Senora. Mango je usao u mafiju sa 21 godinu sa svojim saradnicima koji su mu pomagali u tome. On je imao veze na carini sa Rusijom I uvozio je najbolje oruzije I pancire odatle, on ima svoje mesto uzgoja droge I svoje ljude koji tu drogu voze u druge gradove I prodaju. Njegovu mafiu mozete prepoznati po tome sto uvijek voze dobre automobile i nikada nisu sami (uvijek su pod pratnjom).

CILJ PORODICE:

Da iz dana u dan sirimo biznise i postajemo sve jaca i jaca narko mafija.

Rankovi u porodici:
1. Suspended= Clan koji je suspendovan na odredjeni rok njemu izrecen zbog neke pogreske ili neaktivnosti.
2. Zemljoradnik= Clan koji je tek usao u familiju i zaduzen je za berbu sjemena marihuane na zemljenoj povrsini.
3. Gastarbajter= Clan koji je primljen u familiju aa dolazi iz druge porodice pa je na njemu rad oko kokaina marihuane i ostalih psihoaktivnih substanci.
4. Jaran= Clan koji se vec malo udomacio u porodici pa je postao jaran.
5. Kum= Clan koji se pokazao da mu se moze vjerovati i da se smatra kumom kuce i familije jer kako kazu kum nije dugme
6. Diplomata= Clan koji je vise skolovan i obucen za rad oko svega diplomirao je svoj zanat.
7. Fullmentol= Clan koji je stekao povjerenje i poziciju u familiji pa se opustio i ponasa se kao fullmentol.
8. Shvaler= Clan koji ganja samo zene po pijacama ali je i jedan od jacih i bitnijih karika u porodici.
9. Baja= Clan koji je moja desna ruka i taj nivo u porodici ne moze svako dostici.
10. El Patron= Ovo sam ja osnivac porodice i 99% stvari je na meni.

Pravila Porodice:

1. Poštuj svakog člana porodice bez obzira na rank.
2. Pomaganje jednim drugima.
3. Ne raditi probleme.
4. Bez vrijeđanja i omalovažavanja.
5. Kad imamo dijelimo, kad nemamo zarađujemo.

LOGO PORODICE
Grand_Senora.png

Last edited:

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda aplikacije, trenutno ne mogu zaključiti.​
  • Dodajte objasnjenje rankova.

Imate rok 24H.​

Kristina Castillo

Player
Player
Prihvatam vašu neformalnu organizaciju!
Hvala za apliciranje,
uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idi te protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24-48 sata u igri i na discordu

Na GRAND disocrdu obavezni ste da upisete svoje ime po formatu Ime familije | Ime inGame

Status
Not open for further replies.
Top Bottom