Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
32185
Players nickname
Jopa Brutaal
Suspect ID
35835,34105
Date of violation
Jan 17, 2023
Time of violation
15:03
Proofs
https://youtu.be/0AW1rTcvUXE

Jopa Brutal

Player
Player
na video dokazu se jasno vidi da je event prosao u densom ljevom kutu se vidi vrijeme as moji prijatelji leze mrtvi zatim sam ja dosao i sacekao dase ljudi pomaknu medjutim oni su emne cekali da me ubiju dolazi poredmene broji 5 sekundi bez da ja znam razlog zasto mi on broji a zatim ja bjezim s mjest adogadaja i on me ubija. to sto doticni naziva vdm stao mi je iza auta kad m je krenio brojat 5 sekundi ja sam se uspanicio i slucajno g amalo zgazio nij ebilo namjerno moze se viditi na videu.

Jopa Brutal

Player
Player
na video dokazu se jasno vidi da je event prosao u densom ljevom kutu se vidi vrijeme as moji prijatelji leze mrtvi zatim sam ja dosao i sacekao dase ljudi pomaknu medjutim oni su emne cekali da me ubiju dolazi poredmene broji 5 sekundi bez da ja znam razlog zasto mi on broji a zatim ja bjezim s mjest adogadaja i on me ubija. to sto doticni naziva vdm stao mi je iza auta kad m je krenio brojat 5 sekundi ja sam se uspanicio i slucajno g amalo zgazio nij ebilo namjerno moze se viditi na videu.
Dolnjem desnom kutu*

Leo Naudi

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 35835 i ID 34105 dobit će kaznu za Geto Pravilo 1.12
  • Ako osoba udovolji datim zahtjevima, nije je dopušteno ubiti

Status
Not open for further replies.
Top Bottom