Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na drzavne organizacije, PD, Sahp,FIB

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
317
Players nickname
Ivan Cortezz
Suspect ID
317
Date of violation
Dec 20, 2021
Time of violation
15:16
Proofs
https://streamable.com/euurs1

Cortezz

Player
Player
Pozdrav! Radili smo pljacku GunShopa u chumash,te FIB,LSPD,SAHP ulaze i izlaze iz kruga stalno,pljacka se zavrsila mi smo navatali 2 taoca PD-a,te smo otisli pred DLC ,dosao je FIB,trazili smo pare oni nisu htjeli da donesu mi smo pobili taoce,i njih. Cisti FAIL.

1 put kad FIB i LSPD izadju i udju u krug :
-> FIB lspd izlaze po 1 put iz kruga

2 put kad FIB,LSPD i SAHP izadju i udju u krug :
-> Fib,Sahp,LSPD drugi put izlazenje

3 put kad FIB i LSPD izadju i udju u krug ,takoder salju dron a nisu u krugu.
->Fib i LSPD po 3 put izlaze i ulaze u krug

--| Situacija sa taocima poslije pljačke |--
Zivot njihovih ljudi im nije vrijedan,te nece da donesu pare.

->Taoci FIB nece pare da donese

Molim kuratora da detaljno pregleda svaki video,jer nije na pocetku videa gdje oni prave fail.

Last edited:

Akara

Player
Player
Nema goreg kada neko postavi prijavu na nekog drugog a ono on faila i to pun gas. Pljackas nesto, onda si unutar objekta ili mozda malo ispred, NE ZNAS koliko specijalaca te ceka ispred i gde, ovo je tipican MG sto se radi cim nema vise PD organizacija na pljacki. Lovite ljude sa namerom, pokusavate da ih nahvatate ili ubijete to je i vise nego jasno. Kakav crni ulazak izlazak, pa sto vi uopste izlazite van objekta kako znate koliko pandura ima van, sakriveneno ko zna gde? pa kako ne trckarate tako po auto putu kada ima 30 pandura. Ovo je skroz hejterska/negativna prijava potpuno promasena, ne znam kako imate hrabrosti da objavite nesto gde u stvari Vi gresite...Znaci da shvatite vise, pljackate gunshop, cekate unutra ili malo ispred pregovaraca, ako ne dodje uzmete stvari i gotovi ste, nema sta da trckarate okolo naokolo, ako nema dovoljno pda nema, nema tu sta da se neko ljuti.

Reynold Costello

Player
Player
Totalno mi nisu jasni ljudi, bilo je 100 topica na ovu temu, ne znam šta reći više... izgleda sa nama Balkancima nema priče.

Cortezz

Player
Player
Nema goreg kada neko postavi prijavu na nekog drugog a ono on faila i to pun gas. Pljackas nesto, onda si unutar objekta ili mozda malo ispred, NE ZNAS koliko specijalaca te ceka ispred i gde, ovo je tipican MG sto se radi cim nema vise PD organizacija na pljacki. Lovite ljude sa namerom, pokusavate da ih nahvatate ili ubijete to je i vise nego jasno. Kakav crni ulazak izlazak, pa sto vi uopste izlazite van objekta kako znate koliko pandura ima van, sakriveneno ko zna gde? pa kako ne trckarate tako po auto putu kada ima 30 pandura. Ovo je skroz hejterska/negativna prijava potpuno promasena, ne znam kako imate hrabrosti da objavite nesto gde u stvari Vi gresite...Znaci da shvatite vise, pljackate gunshop, cekate unutra ili malo ispred pregovaraca, ako ne dodje uzmete stvari i gotovi ste, nema sta da trckarate okolo naokolo, ako nema dovoljno pda nema, nema tu sta da se neko ljuti.
Sta pricas ti decko? Ja roleplayam bandita,nemam straha prema vama,imam svojih 15 ljudi za koje znam da su spremni sve učinit,vi ne znate jel mi imamo ili nemamo taoca.,Kakav crni mg? Jasno se vidi kako ulazite i izlazite sa kolima,nisam ja kriv što su vlasnici servera napravili taj krug.

Dark99

Player
Player
Naravno da nas boli uvo koliko ima specijalaca ispred kada smo Najjaci GENG i niko nam ne moze nista!
Sami ste okacili zalbu na nas koja pokazuje kako sami sebi dajete Warning. Sada nemoj da se pravis nevin. Pozdrav Momci. Izvinite sto se mesam morao sam ovo da napisem! Pozdrav!

Akara

Player
Player
Kakve veze ima druga zalba sa ovom, ja komentarisem kao LSPD clan ovu zalbu, ne razumem i dalje kakve veze ima situacija A sa B. Najjaci ste geng? pa i da jeste kakve veze ima. Pricamo u rpu, ovo je sramota a ne rp. Pokusajte to da popravite bolje nega da se blamirate sa ovakvim zalbama. Video bi te u rlu pljackas pa izleces na auto put kao da si supermen....

Status
Not open for further replies.
Top Bottom