Sve se vidi u snimku... Momak koristi blindirani auto...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sta je tu bug abuse ako je auto blindiran?Sve se vidi u snimku... Momak koristi blindirani auto...
Meni su admini rekli da je to BA pa ja sam okacio...sta je tu bug abuse ako je auto blindiran?
vazno da si ti reportovao samo da namestis ban nekomeMeni su admini rekli da je to BA pa ja sam okacio...
Ja sam okacio zato sto zelim kada igram da se opustim a ne neko da mi kvari rp... Ne vidim razlog da se koriste bugovi za neko da zaradi pare... Ako mu je do tih 100k ja cu mu dati samo ne zelim neko da se trudi da zaradi pare na posten nacin a neko ko koristi bugove da uzima te pare...vazno da si ti reportovao samo da namestis ban nekome
sta je ovde ba?Ja sam okacio zato sto zelim kada igram da se opustim a ne neko da mi kvari rp... Ne vidim razlog da se koriste bugovi za neko da zaradi pare... Ako mu je do tih 100k ja cu mu dati samo ne zelim neko da se trudi da zaradi pare na posten nacin a neko ko koristi bugove da uzima te pare...
Ja sam pitao Admina i rekli su mi da RS4 ne sme da se koristi za ovakve stvari...sta je ovde ba?