Sve se vidi pov-u. A ovo pun mi je kurac njih sami procenite dal je vredjanje, hvala!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Fixi Ape : "Sve se vidi pov-u. A ovo pun mi je "kurac" njih sami procenite dal je vredjanje, hvala!"Sve se vidi pov-u. A ovo pun mi je kurac njih sami procenite dal je vredjanje, hvala!
Tebi treba da spreme i topli obrok za ovaj forum ti se u sve mesas. Na svakom postu si glavni...Fixi Ape : "Sve se vidi pov-u. A ovo pun mi je "kurac" njih sami procenite dal je vredjanje, hvala!"
kako se to izrazavas prema Adminima? daj malo kupi Respekta brate..
Al ti ruke nemas mene bi bilo sramota ova da postavim uopste.Zamolio bih administraciju isto da kazni ID 24407 posto je i on mene ubio
Neka nema veze bitno da ce on p z z da dobije xD isto kao i jaAl ti ruke nemas mene bi bilo sramota ova da postavim uopste.
eeee Moj Duki.. to je Prvi zakon kad se udze u Venom, da spavas na Forumu i da pises glupostiTebi treba da spreme i topli obrok za ovaj forum ti se u sve mesas. Na svakom postu si glavni...
Da te potsetim sami ste ovi poceli, na neki nacin moramo da se branimo.eeee Moj Duki.. to je Prvi zakon kad se udze u Venom, da spavas na Forumu i da pises gluposti
udje*eeee Moj Duki.. to je Prvi zakon kad se udze u Venom, da spavas na Forumu i da pises gluposti
nije bas tako.. ovaj Fixi spava po ForumuDa te potsetim sami ste ovi poceli, na neki nacin moramo da se branimo.
Dobar ti revolverZamolio bih administraciju isto da kazni ID 24407 posto je i on mene ubio
Zasto da ga kazne ako si prvi pucao na njega?Zamolio bih administraciju isto da kazni ID 24407 posto je i on mene ubio
zato sto ti sva pravila znas a na kraju zavrsis 6.15Zasto da ga kazne ako si prvi pucao na njega?