zdravo admini zelim da prijavim za spam na forumu jel je i moj priljatelj to dobio kad je spemo 3 put jednu zlbu ban na forumu
ovo je za vas sve u jednom danu ond aza mazhoru spam
kolko znm treba ban forum acca za spam
Rejected - Ban za gp 1.3 | Luka Immortal
Zdravo i dobar dan. Kao prvo, decko je hteo da izbegne porez. drugo, nisam trazio od njega nikakve pare, trece pov nije dostavljen cijeli. Ja ovdje nikoga nisam scamao, decko mi je iz svoje volje htjeo dati pare iz nekoga razloga i onda je stavio da sam ga scammao. Decko je svojom pricom nesto...
gta5grand.com
Rejected - Ban za GP 1.3 | Luka Immortal
Zdravo i dobar dan. Kao prvo, decko je hteo da izbegne porez. drugo, nisam trazio od njega nikakve pare, trece pov nije dostavljen cijeli. Ja ovdje nikoga nisam scamao, decko mi je iz svoje volje htjeo dati pare iz nekoga razloga i onda je stavio da sam ga scammao. Decko je svojom pricom nesto...
gta5grand.com
Rejected - Ban za Gen.P. 1.3 | Luka Immortal
Pre nego sto zapocnem zamolit cu Abrahama da ne odbija zalbu jer stare zalbe su skroz drugacije. Zdravo i dobar dan. Kao prvo, decko je hteo da izbegne porez. drugo, nisam trazio od njega nikakve pare, trece pov nije dostavljen cijeli. Ja ovdje nikoga nisam scamao, decko mi je iz svoje volje...
gta5grand.com
Rejected - For Mazhor, Appeal on Abraham Elkhabib
This administrator keeps declining and rejecting my unban appeal because i already made one. But the first one is completely different, banned for completely different rule. After that in the first ticket i wrote : Withdrawing this appeal, got banned for another rule. Arhiva heres the appeal...
gta5grand.com
Rejected - For Mazhor, Appeal on Abraham Elkhabib
This administrator keeps declining and rejecting my unban appeal because i already made one. But the first one is completely different, banned for completely different rule. After that in the first ticket i wrote : Withdrawing this appeal, got banned for another rule. Arhiva heres the appeal...
gta5grand.com
Rejected - For Mazhor
Hello I know that the administrator made the right decision. But it really happened to me by accident, the computer started to bug me so I was returning it to factory settings. I installed amd adrenaline edition so I could record how I play. However, I didn't realize that I was constantly...
gta5grand.com