Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7233
Players nickname
Adon Butkovic
Suspect ID
ID:9384 , ID :9028
Date of violation
Dec 20, 2021
Time of violation
20:35
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ei-QVkftCOI&ab_channel=AdonButkovi%C4%87

Adon

Player
Player
Postovanje,moji momci i ja smo odlucili ici u pljacku po rp kao sto i mozemo
tokom voznje na autoputu spazili smo lspd 2 momka u 1 autu zbog cega smo i poceli da ih vijamo oni su bezali sa obicnim kruzerom na breg medjutim mi smo opet uspeli da ih stignemo kad smo ih stigli kao sto se cuje na snimku receno im je da dignu ruke medjutim u pocetku su se pravili da ne znaju.Bez obzira na to zvali su pojacanje cime su i radili mg.Na sve to oni su digli ruke kad je njihova pomoc stigla i imali smo puske na njima medjutim kao sto se na snimku vidi oni su pucali ne jedanput vec dva puta
hvala na razumevanju toliko od nas.

Akara

Player
Player
Ovde se ne vidi nista samo se cuje glas Petra naravno kako peni. Stize od kolega POV kao kontra uskoro. Kakav RP juri se policija po auto putu da se kindapuju vao a ne znamo pravila, da se kidnapuje policajac trebaju 3 osobe, jedan drzi pusku na njega,drugi ga uzima za taoca a treci da posmatra okolo. Pd trazi da se osobe kazne za fail RP i MG preko discorda prica sve vreme i Vi jos stavite ovo javno da svi vide...

Tim_

Cry more but Marabunta still on top
Player
Postovanje,moji momci i ja smo odlucili ici u pljacku po rp kao sto i mozemo
tokom voznje na autoputu spazili smo lspd 2 momka u 1 autu zbog cega smo i poceli da ih vijamo oni su bezali sa obicnim kruzerom na breg medjutim mi smo opet uspeli da ih stignemo kad smo ih stigli kao sto se cuje na snimku receno im je da dignu ruke medjutim u pocetku su se pravili da ne znaju.Bez obzira na to zvali su pojacanje cime su i radili mg.Na sve to oni su digli ruke kad je njihova pomoc stigla i imali smo puske na njima medjutim kao sto se na snimku vidi oni su pucali ne jedanput vec dva puta
hvala na razumevanju toliko od nas.
druze pod 1. opet placete... stvarno nije uredu sto se bunite cim padnete. pod 2. tvoj lik tebi dojavljuje putem discorda hHAHAHAHAHA... onda niko ne drzi pusku na taocu pogledaj i sam a ako treab i moj POV gde se vidi a evo ga pov:
vidi se jedna puska gde niko nije pucao dok je uperena i lik je samo seo u auto i spustio pusku , CMOK za sve

PS; ZAHTEVA DA SE KAZNI LICE KOJE JE GOVORILO NA DISCORDU INFO!

Last edited:

Tim_

Cry more but Marabunta still on top
Player
takodje kidnapujete 3 patrole ( 2 obicne od po 2 clana i swat team pun auto , gde vam je mozgic?)

Petarv

Player
Player
Prvo mg se nije raido na discordu 2 cak i na tvom pov vidi se kako drzim pusku nanjegovoj glavi dok ti pucas a nece vam to proci lspd krsite vi pravila vise nego bilo ko.Uzivajte

Reynold Costello

Player
Player
Ovako sve dok nema 3 puške na glavi on ima pravo da se brani, sve preko toga je FEAR RP, a ovde nije bilo toga, meni je ovo sve legit od strane LSPDa, ovi momci su iskreno prijavili sami sebe, prvo diskord(MG), pa onda FailRP, toliko od mene.

Duni Dani

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam odbiti ovu zalbu.
  • Ne vidim prekrsaj.
  • ID 7233, 2443 ce biti kaznjeni za MG.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom