MK - 29852 =
(Ovde su dovrseni od ID-a 29852)
NLR - 18050 i 22050 =
(Ovde su opet u ghettou)
NLR - 18050 i 22050 =
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Koliko znam nije, jer imam efekat na droge alkohol i ostala sranja.veljana jel nedozvoljen redux kad nemas normalno ono da si mrtav jel ti izgleda ko da si ziva
Admin neka odluci, ako sam kriv dobicu i ja kaznu ako ne nista. Sve ostalo imam da mi daje efekte droge i alkohola. Ako do toga dobijem ban gde nemam nikakvu prednost dobro. Koliko mislim ne daje mi to dok sam mrtav nikakvu prednost.nedozvoljen redux koristis selfreport
Ako dobijem ja ban jbg, nisam nikad do duse ni primetio da se promenilo nesto. Nek odluce admini.Nije ovo do reduxa , ovo je bug na serveru , kad ubijes nekog on stoji nekoliko sekunde pa padne dole
Ti znaš dal je dozvoljen ili nedozvoljennedozvoljen redux koristis selfreport
Scarlet mozes dobiti ban jel kad te ubiju sve ti je providno i nemas efect kad su te ubiliNije ovo do reduxa , ovo je bug na serveru , kad ubijes nekog on stoji nekoliko sekunde pa padne do````
Imam effect smrti brtScarlet mozes dobiti ban jel kad te ubiju sve ti je providno i nemas efect kad su te ubili
Pogledaj kad je uploadan video a kad postavljena zalba, nista nije menjano. Nisam imao vreme da izmenim link ili slicno jer ste mi vi rekli to neko vreme nakon zalbe.Ima nedozvoljen redux maknuo je onaj dio di je bio primjer toga
Zabranjeno je i da radis MK i NLR pa nikom nistaZABRANJENO
ISECEN VIDEO JAKO JADNO SA TVOJE STRANEMK - 29852 =(Ovde su dovrseni od ID-a 29852)
NLR - 18050 i 22050 =(Ovde su opet u ghettou)