Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unblacklist appeal/Last chance | Ivkezz Obama

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3996, 16568
Players nickname
Teo_Bumbar
Administrators nickname
Ivkezz_Obama
Date
Oct 15, 2022
Time
00:00
Proofs
/

te0vichhhr

Player
Player
Dobro vece, dragi Ivkezz, kako si? Dobio sam blacklistu prije dosta vremena. Znam da sam pogresio i da sve sto sam rekao nije nikako lepo, a nije nit dobar primjer drugim igracima kako se treba ponasat prema administraciji, a osobito vecim administratorima poput tebe. Ovim putem zelim se izviniti posebno Tebi, a i svim ostalim administratorima koje sam mozda uvredio ovim recima ili su se nasli u ovoj situaciji. Nikad nisam trebao reci nista takvo. Nazalost, zbog svoje greske nisam igrao vec skoro pa 4 meseca na svom omiljenom serveru na kom sam provodio ceo dan. Znam da sam i prije radio takve greske i sad zbog toga požalio. Popravio sam svoje ponasanje od kad sam zadnji put bio na serveru, razmislio o svojim postupcima. Da ne duljim sa nepotrebnim informacijama, nadam se da prihvacas moje izvinjenje i da mi mozes oprostit i pružit zadnju šansu. Ako ne, totalno poštujem tvoju odluku pošto nisam napravio malu grešku. S poštovanjem, Teo!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom