Postovani
Kako ste vi mogli odobriti moju biografiju a ne napisati da pripazim na pravilo dogadjaja GP1.12
a u mojoj biografiji pise"Darko je u stanju mučiti osobe i ubiti ako ne saradjuju, jer najbolji svedok je mrtvi svedok."
I zbog toga sam zavrsio u demorganu, ja vas molim da jos jednom razmislite, ja cu odlezati svoje vreme u zatvoru ali mislim da bi trebala biografija da mi ostane .
Kako ste vi mogli odobriti moju biografiju a ne napisati da pripazim na pravilo dogadjaja GP1.12
a u mojoj biografiji pise"Darko je u stanju mučiti osobe i ubiti ako ne saradjuju, jer najbolji svedok je mrtvi svedok."
I zbog toga sam zavrsio u demorganu, ja vas molim da jos jednom razmislite, ja cu odlezati svoje vreme u zatvoru ali mislim da bi trebala biografija da mi ostane .
Rejected - LSPD Korumpirana Biografija | Darko Zajecarac | 34771
Ime: Darko Pol:Muski Starost:21 godine Nacionalnost:Srbin Mesto rođenja:Beograd Boja očiju: Crne Boja kose: Crna Tetovaže:Ima Prednosti:Jak i snalazljiv Slabost:nervozan i kratak sa zivcima Darko je rodjen u Srbiji u gradu po imenu Beograd.Tamo je ziveo do svoje 4 godine kasnije se premestio sa...
gta5grand.com