Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19647
Players nickname
Vacci Hustler
Suspect ID
13006
Date of violation
Jan 20, 2023
Time of violation
21:55
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=vG4CNHem-aM

Forum warrior S. Vacci

Player
Player
Na kapiji NG-a igrac 13006 me ubija jednim metkom, na snimku se vidi kako me ubija iz jednog metka, kazu da su svi pucali a na snimku se vidi kako samo on puca dok covek do njega stoji afk u mestu i ne puca, zamolio bi administraciju da trazi pov igracu jer me zanima kako me ubija iz jednog metka jer sam bio full hp sa pancirom. lp

Maldathaes Trueshadow

Bolje mutno vino nego bistra voda
Player
Na kapiji NG-a igrac 13006 me ubija jednim metkom, na snimku se vidi kako me ubija iz jednog metka, kazu da su svi pucali a na snimku se vidi kako samo on puca dok covek do njega stoji afk u mestu i ne puca, zamolio bi administraciju da trazi pov igracu jer me zanima kako me ubija iz jednog metka jer sam bio full hp sa pancirom. lp
Admini nemaju pravo da zatraže njegov POV mogu samo da odrade pc check na njemu.

Pazi jedino da te je pukao u glavu obojenim hevijem sa lvl 3 skillom i pod dejstvom soka jer ne znam dal si primetio da u trenutku kad te je ubio i dalje si imao pancir tj blue bar ti je i dalje bio full kao da ti ga nije skinuo jer znam da prvo mora pancir da ode da bi ti skidao health a kod tebe se to nije desilo sto znaci da je ili neki opasan bag ili lik bleji na kapiji sa obojenim hevijem i lvl 3 skilom i svakih 2 minuta pod sokicem cekajuci svakog obicnog smrtnika da ga cepi u glavu a ako budemo realni koja je sansa da se to desi sto znaci da je neki bag u pitanju ili lik cituje

Forum warrior S. Vacci

Player
Player
Brate to i mene zanima, sto je najjace nije uopste snajperom pucano, nego smo mi posli da udjemo za metkove iz zajebancije i evo vidis na snimku sta se desilo, pa mi malo nije jasno, jer ja znam po sebi ja imam skil i hevi snajperom da pogodim u glavu, sa sokicem 20 posto a ima full pancir ne mogu da ga ubijem ostace fazon na 5hpa, a da se vratim na to da uopste nije pucano snajperom a kamoli obojenim, pa eto neka cisto provere admini, ako je bag ja mu se izvinjavam za ovo

Pura Skankovic

Pura
Player
Bio sam tu iskreno ne znam kako te ubio ali jedino sto znam Karlo Haluzan nije citer takodje te on nije ni ubio za ovog drugog brata ako nema POV neka se radi PC Check.​

Karlo Alhabib

Player
Player
Pogledao sam druže pov ali u tvom povu nema zvuk oružja samo se čuje kako na diskordu pričaš i kako neko spominje neke žalbe i sve ja nemam što skrivat nisam tada snimo na žalost ali ja haker nisam po ovom tvom povu više bi reko da se ne važi jel se ne čuje pucnjava samo se vidi kako sam ja opalio metak i ti umro zvuk ti se ne čuje. A sa druge strane ja znam da sa masinkom nema teorije da te ubijem tako brzo jel sam imo slučaj sa 2 lica sa pancirima bili ja sa masinkom nisam mogo tako brzo da ih ubijem je da su se kretali. Posto je pura bio tu s nama isto mogo te on maknut pancir a ja te samo završim jel svi znamo da revolver sa full skilom ubija čovjeka sa 2 metkova posto se tebi ne čuje zvukovi pucnjave tako da je tu moglo bit svašta jel revolver s 2 metka skida pancir

Last edited:

Forum warrior S. Vacci

Player
Player
Bio sam tu iskreno ne znam kako te ubio ali jedino sto znam Karlo Haluzan nije citer takodje te on nije ni ubio za ovog drugog brata ako nema POV neka se radi PC Check.​
Ne znam brate, na snimku se vidi ko me je ubio, pa neka rade pc check
Pogledao sam druže pov ali u tvom povu nema zvuk oružja samo se čuje kako na diskordu pričaš i kako neko spominje neke žalbe i sve ja nemam što skrivat nisam tada snimo na žalost ali ja haker nisam po ovom tvom povu više bi reko da se ne važi jel se ne čuje pucnjava samo se vidi kako sam ja opalio metak i ti umro zvuk ti se ne čuje. A sa druge strane ja znam da sa masinkom nema teorije da te ubijem tako brzo jel sam imo slučaj sa 2 lica sa pancirima bili ja sa masinkom nisam mogo tako brzo da ih ubijem je da su se kretali. Posto je pura bio tu s nama isto mogo te on maknut pancir a ja te samo završim jel svi znamo da revolver sa full skilom ubija čovjeka sa 2 metkova posto se tebi ne čuje zvukovi pucnjave tako da je tu moglo bit svašta jel revolver s 2 metka skida pancir
cuje se pucnjava brate samo u tom trenutku udara u bankinu pa se slabo cuje i dranje na diskordu

Miha One

Еј, не свани пуста зоро, пусти ме да чезнем
Player
stavi video na 0.25 i vidi da si samo jedan metak opucao i sa tim jednim metkom skinuo pancir i jos ga ubio

Karlo Loco

Player
Player
Lik te puco machine gunom sad sam bas gledo ovo su citovi

Ray Gold

Player
Player
svejedno ne moze da me ubije jednim metkom, cak i da je imao hevi obojeni sa sokic 20 posto ne moze da me ubije
opet ispadas glup..

Uzmi heavy stavi sprej na njega, kupi skill i popi 20% pa vidi kako padaju kad ih gađaš u glavu sa jednim metkom ubijas

Miha One

Еј, не свани пуста зоро, пусти ме да чезнем
Player
opet ispadas glup..

Uzmi heavy stavi sprej na njega, kupi skill i popi 20% pa vidi kako padaju kad ih gađaš u glavu sa jednim metkom ubijas
da da posto on je tad bas popio 20%,sasvim slucajno drzao heavy u ruci,i nekim cudom ga pogodio jednim metkom,skinuo mu pancir i full hp

Ray Gold

Player
Player
da da posto on je tad bas popio 20%,sasvim slucajno drzao heavy u ruci,i nekim cudom ga pogodio jednim metkom,skinuo mu pancir i full hp
nisam ja reko za tad nego on kaze da ne moze ni heavy obojeni da ubije iz metka..
pa sam reko da moze a nisam nista reko za tu situaciju koja je na povu

Brate neka bude kako si rekao ali kako je moguce da ste svi opalili metak u istoj sekundi jer je cak i double tap retka pojava osim ako nije dogovor u pitanju a ne bih rekao da ste imali 3 sekunde vremena da se dogovorite a pritom je nosio i pancir sto u tom slucaju treba da bude 4tap sto ja jos u zivotu nisam video da je neko uspeo da izvede tako nesto a cak i ako se desio bag sa pancirom u ovakvoj situaciji je i vise nego tesko da se izvede savrsen double tap, mada mozda i gresim svasta moze da se desi ali meni ovo izgleda kao da su neke super moci u pitanju kao sto je izgledalo i njemu i verovatno vecini

Status
Not open for further replies.
Top Bottom