By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!bogat covek nema sta 5 dolara a cuo sam price da ima 117 milki hahaVidi se kako sam bez svesti i (ID 28080) radi sex animaciju dok sam bez svesti.
bejtujes 2 minuta i radis mass mg i onda izbacis pov 7 sekundi hahaVidi se kako sam bez svesti i (ID 28080) radi sex animaciju dok sam bez svesti.
Sto si bio bez svesti sta ti se desilo?Vidi se kako sam bez svesti i (ID 28080) radi sex animaciju dok sam bez svesti.
Ako imas POV da Sam ja "bejtovao I radio mg" ajde da vidim,ja nemam pov zato sto se to nije ni desilo...bejtujes 2 minuta i radis mass mg i onda izbacis pov 7 sekundi haha
Svi znamo to I ne treba za to pov a pod broj 2 nedovoljno informacija, pov nije validan kraci od 1 minut.Ako imas POV da Sam ja "bejtovao I radio mg" ajde da vidim,ja nemam pov zato sto se to nije ni desilo...
Ovo je dokaz da mrzis CEO svet I da dokazujes da neznas pravila niti za sta da reportas I da svima oces namestiti demorgan, warn ili ban tebi je svejedno. A nisi cak ni upravu a reportas, blam molim te ne sramoti se vise po forum I ako reportas. Reportaj ako imas pravi dokaz. Hvala na razumevanju I nemoj da otezavas administraciju da trose vreme na tvoju zalbu a cak ti je pov kraci od 1 minut. Ako neznas na kolko se sekundi ili minuta namesta save replay, zovi pomocice mo.Vidi se kako sam bez svesti i (ID 28080) radi sex animaciju dok sam bez svesti.
Covek je namestio video da ispadne 7 sekundi da se ne vidi cela situacija . Sramota!Ovo je dokaz da mrzis CEO svet I da dokazujes da neznas pravila niti za sta da reportas I da svima oces namestiti demorgan, warn ili ban tebi je svejedno. A nisi cak ni upravu a reportas, blam molim te ne sramoti se vise po forum I ako reportas. Reportaj ako imas pravi dokaz. Hvala na razumevanju I nemoj da otezavas administraciju da trose vreme na tvoju zalbu a cak ti je pov kraci od 1 minut. Ako neznas na kolko se sekundi ili minuta namesta save replay, zovi pomocice mo.