Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Fail RP + DM | ID 34359, 35513 i 35505

Status
Not open for further replies.
Your ID
26812
Players nickname
Ana Incognito
Suspect ID
34359, 35513 i 35505
Date of violation
Jan 21, 2023
Time of violation
02:02
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=wn3DjgKuSlw

Anica

Player
Player
Prvo je dosao ID 34359 i smarao me da me poveze negde, posto sam kulirala to, pozvao je jos dvojicu (35505 i 35513) pa su se zajedno predstavljali kao policija i trazili mi da dignem ruke. Trazila sam znacku da mi pokazu ako su policajci i oni nisu hteli da bi onda krenuli da me pretresaju dok su mi ruke spustene i pokusavali da me opljackaju u gradu. Kada nisam poslusala njihove naredbe jer je protiv pravila da me pljackaju u gradu ubili su me i opet oziveli i nastavili sa pljackom i ako se nalazim u gradu. Da sumiram, pretresali su me sa spustenim rukama i puskama u rukama takodje su pokusali da me opljackaju i na kraju me je ID 35505 ubio u gradu. Zahtevam da ako su ista porodica, i porodica dobije warn jer su zajedno prekrsili mnogobrojna pravila.

Anica

Player
Player
Zato sto dolazak admina nema nikakve veze sa datom situacijom, admini su zapravo i rekli ako imam video da okacim na forum, i eto ja sam okacila. Dovoljno se vidi u prvih 5-6 minuta videa kako me pretrazujete dok su mi ruke spustene i dok su Vam puske u rukama i da me ubijate bez razloga, znaci Fail RP + DM a necu da komentarisem lika koji ne ume da kaze slovo "R" sa njegovom izjavom "Digni ruke ili neces vise nikada da udjes u GTA". Em sto je tu uradio MG em OOC pretnja. Nadam se da ce admin koji ovo bude pregledavao uzeti sve u razmatranje i dati svima odgovarajuce kazne.

Kojke Kojic

Player
Player
ja imam da kazem samo da jesmo mi ali i vi ste pogresili hocu da kazem da se izvinjavamo nece vise to raditi i zavrsili smo da li je to uredu

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • Porodica BadBoyz ce biti kazjnena za Mass rule brake ( PG, MG, G.P.6.15., Geto pravilo 1.8.)
  • ID 26812 ce biti kaznjen za FearRP.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom