By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sta datum?gledajte datum
Perma Bahamegledajte datum
Nisam ni uzeo sebi, nisu u mene vidio si i samkako sto se vidi u pov-u nista nisi vratio od 20tog
mozda ti je u kucu/stanNisam ni uzeo sebi, nisu u mene vidio si i sam
reko sam ti da cu ti slikat kucu, mogu ti kad god oces, molim temozda ti je u kucu/stan
necu da se raspravljam preko foruma dobit ces svoju kaznu i to je to hvala L,Preko sam ti da cu ti slikat kucu, mogu ti kad god oces, molim te
bas ocajno od tebe, nekada si trcao sa kriminalcimanecu da se raspravljam preko foruma dobit ces svoju kaznu i to je to hvala L,P
Evo pa se smiji sam sebi, trcis sa kriminalcem vezanim, vezujes ga face to face i tako...necu da se raspravljam preko foruma dobit ces svoju kaznu i to je to hvala L,P
pg je 180min a za ovo sto si krao perma batoEvo pa se smiji sam sebi, trcis sa kriminalcem vezanim, vezujes ga face to face i tako...
pa nisam krao, daj permu, neces mi nista s tim uraditipg je 180min a za ovo sto si krao perma bato
pa da nisi krao vratio bi sve u skladistepa nisam krao, daj permu, neces mi nista s tim uraditi
nisam buraz, stvarno nisam mislim izvinjavam se jos jednom, ja bi ti vratio da sam uzeo. ali stvarno nisampa da nisi krao vratio bi sve u skladiste
dao sam koilegi onomepa da nisi krao vratio bi sve u skladiste
sta si dao?dao sam koilegi onome
pancire, jer ih je on gubio stalnosta si dao?
necu djaba me moli po discord-u da povucem da je hteo pomoc a kako sto se vidi po logovima to je kradja a ne pomocMare Care,nemoj povlaciti zalbu. !