Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10479
Players nickname
Matke_Reyli
Administrators nickname
Tefo_Zambada
Date
Dec 8, 2022
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/7UMxR3c

Daka 10

Player
Player
Dragi administratori pre svega zelim sve najbolje serveru i vama da dodjemo u sto vecem broju.Ja imam 2 acc moj main Matke_Reyli i moj twinki David_Obama moj main acc je banovan razlog: G.P 6.22.Moj acc je banovan iz razloga zato sto sam ukrao iz familijarnog ballansa novac na ballansu je bilo otprilike 2m i ja sam to ukrao ja sam za taj novac kupio pixel naocare,povodom ovog puta ja vas molim da se nekako dogovorimo jer nisam znao da je ovoliko kaznjivo i vise ovo nikada nece se ponoviti.Ja se duboko izvinjavam vama i coveku kojem sa ukrao tu stvar ako nekako mozemo da se dogovorimo da vi meni uzmete tu stvar koju sam ukrao i jos duplo jer stvarno nisam znao da je toliko kaznjivo ovo mi se prvi put desava i nisam znao za posledice ja se stvarno izvinjavam jer toliko sam dugo radio na ovom acc i mucio se za novac i neke vredne stvari izvinjavam se jos jednom povodom ove greske pozdrav sve najbolje!!!!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom