Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Bait Fam.Forcers,GP 6.15,GP 6.8, I ID:22109 ID:24739 ID:35666 ID:31866

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
31107
Players nickname
Jackal Benasi
Suspect ID
22109,24739,35666
Date of violation
Jan 21, 2023
Time of violation
15:15
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=MuV7VFOiOOE

JackalBenassi

Player
Player
E ovako konstantno nam dolaze i bejtaju i kad im odbrojimo ne stignemo do kraja ubiju nas takodje i zadnji pov oni su mene postavili ja nisam imao pov i dobio sam neduzan warn 7 dana ..... ali da predjemo na stvar ID:22109 je twinki koji uvjek vrijedja i ooc i ic hrace pljuje psuje vrijedja itd .... dolaze nam uvjek u dvoriste i provociraju nase clanove i onda naravno pobiju ih s tim da oni ne odbroje do kraja kao sto mozete vidjeti na POV ubija me na 5,4,3 i na 2 vec pucaju.Udaranje bez ikakvog razloga ID:24739 i ID:22109 zatim ovaj ID:35666 srednji prst pokaziva cjelo vrijeme i pali muziku i na kraju puca prvo ID:22109 zatim me ubija ID:31866

Svi su clanovi Forcers familije.

zxzxxxxzxzxz

Player
Player
Druze sta pricas meni je 22109 main koliko si glup kakav bait brate vi nas pucate ispred fam kuce jos tu nesto pricas aj reci sta vi radite

zxzxxxxzxzxz

Player
Player
sta ima tu lose drzimo kamere i mikrofone da ni izjavis nesto pre kradjenje panela

JackalBenassi

Player
Player
ovo je ceo POV i niko vam se nije obratio suprotno dokazite !!!!!!!!!!!! ne zelim da ulazim u raspravu sa mentalno poremecenom osobom tako da zamolio bi da me zaobidjes

zxzxxxxzxzxz

Player
Player
druze ne zelis da udjes u nepravdu a druze svaki pov ti je gde namestavas likove

Luka Blackk

Player
Player
E ovako konstantno nam dolaze i bejtaju i kad im odbrojimo ne stignemo do kraja ubiju nas takodje i zadnji pov oni su mene postavili ja nisam imao pov i dobio sam neduzan warn 7 dana ..... ali da predjemo na stvar ID:22109 je twinki koji uvjek vrijedja i ooc i ic hrace pljuje psuje vrijedja itd .... dolaze nam uvjek u dvoriste i provociraju nase clanove i onda naravno pobiju ih s tim da oni ne odbroje do kraja kao sto mozete vidjeti na POV ubija me na 5,4,3 i na 2 vec pucaju.Udaranje bez ikakvog razloga ID:24739 i ID:22109 zatim ovaj ID:35666 srednji prst pokaziva cjelo vrijeme i pali muziku i na kraju puca prvo ID:22109 zatim me ubija ID:31866

Ja brate bi ti preporucio da procitas malo pravila i da podnaucis nesto. Pozdrav!

mantril420

Player
Player

Admini ako procitate ovaj moj reply. Ovako ovde nema nikakve reci o baitu i svime time sto je on naveo, ovde nema nikakvog baita. Molim vas promotrite dobro ovaj POV i prosudite lepo. LP
Mark Nevolja

mantril420

Player
Player
ovo je ceo POV i niko vam se nije obratio suprotno dokazite !!!!!!!!!!!! ne zelim da ulazim u raspravu sa mentalno poremecenom osobom tako da zamolio bi da me zaobidjes
Ja msm da nije potrebno vrjedanje jer ovo spada pod ooc vredanje, a kao sto znas to je zabranjeno tako da nadam se da ce ovo admini vidjeti

Status
Not open for further replies.
Top Bottom