Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
31107
Players nickname
Jackal Benasi
Suspect ID
22109,22323
Date of violation
Jan 21, 2023
Time of violation
17:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=QlIYXtIYL_Q

JackalBenassi

Player
Player
Ponovo upadaju pucaju bez brojanja familija Forcers 2ga Zalba u roku 1h

zxzxxxxzxzxz

Player
Player
Ali druze tom tvome od fam smo odbrojali sta pricas nije valjda onako poceo da bega jel si glup retarde

Azumi

🌖
Player
27116 ID Sam ja i id 22323 je mene pogodio, ja sam bio u audia u istu smo fem, za sta ti kacis zalbu sine idi lij stravu

JackalBenassi

Player
Player
vidis da je covek tuzibaba
ne nisi upravu ja imam 2 warna neduzan i od danas upravo postavljam pov gdje se vidi kako drugi upadaju i bez brojanja ubijaju

Zamolio bi admine ovaj ID:22323 on jeste pucao ispred kuce na pocetku pova ali na kraju pova ja nisam siguran dali je on bio sa tom istom porodicom jer ja tu osobu ne poznajem !!! tako da zamolio bi vas samo da kaznite fam.Forcers i ID:22109

Azumi

🌖
Player
ne nisi upravu ja imam 2 warna neduzan i od danas upravo postavljam pov gdje se vidi kako drugi upadaju i bez brojanja ubijaju

Zamolio bi admine ovaj ID:22323 on jeste pucao ispred kuce na pocetku pova ali na kraju pova ja nisam siguran dali je on bio sa tom istom porodicom jer ja tu osobu ne poznajem !!! tako da zamolio bi vas samo da kaznite fam.Forcers i ID:22109

Sta nasa porodica ima sa tom drugom sto je vama upala na posjed? ID 22323 nije puco u tebe nit je uso u tvoje dvoriste, bespotrebna zalba na nas, zali se na ove sto su te roknuli

Last edited:

JackalBenassi

Player
Player
U istoj smo porodici, sad smo ti bili pred fem kucu, pucali smo se medjusobno na ulici gde ti vidis nas u tvojoj kuci jel hoces da skinem ja moje naocare da ih dam tebi da bolje vidis ili sta ??
zaobidji me ne trosim vrijeme na budale tako da ....

Skender Mexicanos

#Direktor Svemira
Player
jacka ti ispadas ovdje budala kacis zalbu na osobu koja te nije pucala i koja ti nije bila u dvoristu, stabiliziraj se malo

Bruce Zhang

Player
Player
cemu namjestanje warna (22323) ako ta osoba nije uopste tebe pucala nego je bila zajebancija izmedju 2 fam membera

JackalBenassi

Player
Player
alo sta pricate prvi ID kod kuce koji se pucao je njegov ID ko koga namesta ne budite smjesni nasao se da puca u pogresno vrijeme i sta da mu ja radim sto se mene tice neka ga ne kazne zelim samo kaznu za fem Forcers i ID:22109

Azumi

🌖
Player
alo sta pricate prvi ID kod kuce koji se pucao je njegov ID ko koga namesta ne budite smjesni nasao se da puca u pogresno vrijeme i sta da mu ja radim sto se mene tice neka ga ne kazne zelim samo kaznu za fem Forcers i ID:22109
pa dobro ganjaj se s njima sta imas sa nasom fem i sa 22323..

JackalBenassi

Player
Player
pa dobro ganjaj se s njima sta imas sa nasom fem i sa 22323..
Prije svega procitaj zalbu pa onda misli drugacije nigdje nisam ni trazio kaznu nego sam naveo da je on pucao pri pocetku pova sto i jest tako a kasnije ja ne znam jel on bio sa njima kad su usli bez brojanja i pucali

Cengela Sefovic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

ID 22109 dobit će kaznu za G.P 6.15

ID 37970 dobit će kaznu za MG

Status
Not open for further replies.
Top Bottom