Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected G.P 6.15, Toxic Leader, RK I Familija EL CHAPO

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16909
Players nickname
David Bumbar
Suspect ID
32867,27968
Date of violation
Jan 21, 2023
Time of violation
17:59
Proofs
https://youtu.be/LLwNQ_bY7Y4

Sergej_Apollo

Player
Player
Brojanu mu je i receno da se nevraca nek postavi duzi pov

A gospodin je poznat po gradu po provociranju i kradji panela lopov broj 1 u gradu i iskoriscavanju novi clanova

lovrro

𝓹𝓮𝓷𝓭𝓲𝓷𝓰 𝓻𝓮𝓽𝓲𝓻𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽
Player
Pucali su na mene bez brojanja i na kraju jos njihov lider me OOC vredja ja ne znam kako oni jos imaju neformalnu. i vidi se da je pucalo na mene vise od 2 coveka.
Buraz doslovno se vidi na POV-u da smo ti brojali, a ti provociras cijelo vrijeme...

Lovrina Chapo, FIB,EL CHAPO, ID 29568

Knele2

Player
Player
Slazem se Ova porodica El Chapo su mnogo toksicna deca danas su me njih cetvoro pucalo bez ikakvog brojanja steta sto mi nije tad radilo snimanje da dobiju warn na porodici...

Ibrahim_Sakic

Player
Player
Stavi pov od prije kad si ubijen pa si se vratio bez da je proslo 15min i tad smo brojali svakom tvom clanu. A ti se vracas i pravis se kao da se nista nije desilo.

DavidMirkovic

Sam svoj gazada
Player
Brojanu mu je i receno da se nevraca nek postavi duzi pov

A gospodin je poznat po gradu po provociranju i kradji panela lopov broj 1 u gradu i iskoriscavanju novi clanova
KOA prvo nakon 15 min imam pravo da se vratim kod svoje kuce bez obzira da li sti mi meni reko ili nisi ako st mi brojali dosatvi ti pov kako mi broji te ako mislis da sam aj nesto slagao . a kao druga satvar pored toga me vredjas dok sam mrtav sram te bilo treba da ti se ukine neformalna jer je ne zasluzujes koliko problema prvis u gardu tolko od mene.

DavidMirkovic

Sam svoj gazada
Player
Stavi pov od prije kad si ubijen pa si se vratio bez da je proslo 15min i tad smo brojali svakom tvom clanu. A ti se vracas i pravis se kao da se nista nije desilo.
izvolte i pricas nesto neams 3 blage veze sine moj idi ljusti krompir

Strahinja Shakur

Player
Player
Nakon pregleda žalbe nemogu zaključiti ništa, nedovoljno informacija! Pov mora biti veći od 1 minut.

Offender

Forum Concent Creator
Player
postavi pov cele situacije od pocetka a ne da seces ovako

Strahinja Shakur

Player
Player
lagani warn na forum nalog vidi se da zns pravila >D
Decko pitas se sto su te pokrali svi i poceli da mrze, pitas se? Pa evo ti odgovora, reportas svakog i kacis i za sprdnju i za ono sto nisi trebo da kacis, vidi se da oces celom serveru da nabijas warnove, demorgane i banove, samo da znas bices prijavljen jednog dana pa ce ti biti krivo. Pricas nekima kako su se promenili a ti neki su te uvek i kad su vredjali i zezali ipak su mislili dobro. A ne verujem u kakvog coveka si se pretvorio, ne prepoznajem te i zato te nece niko gotiviti. Hvala na citanju i administracija nek odluci najbolje, nemojte im otezavati posao vec ako okacite nemoj te pisati svakakve poruke vec pustite da se to zakljuci pa da se vidi ko je kriv. Veliki pozdrav svima od Strahinje Vice i ugodan ostatak dana/veceri.

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Postavite video dokaze od pocetka situacije.
  • Svaki naredni off-topic komentar bice kaznjen.
Imate rok 12 sati.​

Alvaro Serinkov

Player
Player
KOA prvo nakon 15 min imam pravo da se vratim kod svoje kuce bez obzira da li sti mi meni reko ili nisi ako st mi brojali dosatvi ti pov kako mi broji te ako mislis da sam aj nesto slagao . a kao druga satvar pored toga me vredjas dok sam mrtav sram te bilo treba da ti se ukine neformalna jer je ne zasluzujes koliko problema prvis u gardu tolko od mene.
slazem se sto je rekao oni mass rule break g.p 6.15 i tako cu ga svaki dan smarat

Status
Not open for further replies.
Top Bottom