Pucali su na mene bez brojanja i na kraju jos njihov lider me OOC vredja ja ne znam kako oni jos imaju neformalnu. i vidi se da je pucalo na mene vise od 2 coveka.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Buraz doslovno se vidi na POV-u da smo ti brojali, a ti provociras cijelo vrijeme...Pucali su na mene bez brojanja i na kraju jos njihov lider me OOC vredja ja ne znam kako oni jos imaju neformalnu. i vidi se da je pucalo na mene vise od 2 coveka.
KOA prvo nakon 15 min imam pravo da se vratim kod svoje kuce bez obzira da li sti mi meni reko ili nisi ako st mi brojali dosatvi ti pov kako mi broji te ako mislis da sam aj nesto slagao . a kao druga satvar pored toga me vredjas dok sam mrtav sram te bilo treba da ti se ukine neformalna jer je ne zasluzujes koliko problema prvis u gardu tolko od mene.Brojanu mu je i receno da se nevraca nek postavi duzi pov
A gospodin je poznat po gradu po provociranju i kradji panela lopov broj 1 u gradu i iskoriscavanju novi clanova
Stavi pov od prije kad si ubijen pa si se vratio bez da je proslo 15min i tad smo brojali svakom tvom clanu. A ti se vracas i pravis se kao da se nista nije desilo.
lagani warn na forum nalog vidi se da zns pravila >DNakon pregleda žalbe nemogu zaključiti ništa, nedovoljno informacija! Pov mora biti veći od 1 minut.
ovko za tvoj info ima dovoljno dokaza za ono sto j pocinjeno ako ne za 6.15 onda za ukidanje neformalne je dovoljnopostavi pov cele situacije od pocetka a ne da seces ovako
jbg ono ko covek trebas priznati da si cka jer iskoriscavas decu za tikete sa skriptom a bukv 500k kosta tiket ti im dajes 50k i doci ce EL CHAPO opet po penele!ovko za tvoj info ima dovoljno dokaza za ono sto j pocinjeno ako ne za 6.15 onda za ukidanje neformalne je dovoljno
Decko pitas se sto su te pokrali svi i poceli da mrze, pitas se? Pa evo ti odgovora, reportas svakog i kacis i za sprdnju i za ono sto nisi trebo da kacis, vidi se da oces celom serveru da nabijas warnove, demorgane i banove, samo da znas bices prijavljen jednog dana pa ce ti biti krivo. Pricas nekima kako su se promenili a ti neki su te uvek i kad su vredjali i zezali ipak su mislili dobro. A ne verujem u kakvog coveka si se pretvorio, ne prepoznajem te i zato te nece niko gotiviti. Hvala na citanju i administracija nek odluci najbolje, nemojte im otezavati posao vec ako okacite nemoj te pisati svakakve poruke vec pustite da se to zakljuci pa da se vidi ko je kriv. Veliki pozdrav svima od Strahinje Vice i ugodan ostatak dana/veceri.lagani warn na forum nalog vidi se da zns pravila >D
slazem se sto je rekao oni mass rule break g.p 6.15 i tako cu ga svaki dan smaratKOA prvo nakon 15 min imam pravo da se vratim kod svoje kuce bez obzira da li sti mi meni reko ili nisi ako st mi brojali dosatvi ti pov kako mi broji te ako mislis da sam aj nesto slagao . a kao druga satvar pored toga me vredjas dok sam mrtav sram te bilo treba da ti se ukine neformalna jer je ne zasluzujes koliko problema prvis u gardu tolko od mene.