Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zloupotreba pozicije u organizaciji

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5648
Players nickname
Luca Lucciano
Suspect ID
1
Date of violation
Jan 20, 2023
Time of violation
11:20
Proofs
https://imgur.com/a/s7NglLJ

Doc Brown

Player
Player
Pozdrav. Prvo mi je jedan policajac dignuo vozilo sa paukom i morao sam ga preuzet na kaznenom parkingu. Ja sam ga preuzeo i u par minuta dok još nisam sjeo u njega da ga vozim do kuće dodje policajac Luca Lucciano i digne mi ga opet na lokaciji kaznenog parkinga i da mi kaznu od 20.000$. Znaci bukvalno mi ga je digao na kaznenom parkingu i opet sam ga morao preuzet za taj iznos. Ako je to dozvoljeno onda stvarno ne znam u čemu je smisao svega. Nadam se da če pročitat to netko sa razumom i razumijevanjem i kaznit dotičnu osobu. Dokaz je na slici, vidi se da je auto slikan na kaznenom parkingu. To je jedini dokaz koji imam i ne znam ID policajca pa sam stavio broj 1 kao ID da sam mogao otvorit post. Hvala na razumijevanju. Lijepi pozdrav.

Mićo Ilić

Sve sto je IC treba ostati IC
Player
Kao prvo to smije uradit kao drugo kazneni parking sluzi da dignes auto i da odes a ne da ga tu ostavljas parkiranog.

Marko Budja

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Nedovoljno dokaza
  • To je IC problem, svaku zloupotrebu polozaja resava lider organizacije, pokusaj sa njim da resis.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom