Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
34289
Players nickname
Sinisa Gnevovic
Administrators nickname
Stefan Markoviic
Date
Jan 21, 2023
Time
1:01pm
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/304140/#post-1085658

Mrkela

.
Leader of unofficial org
Smatram da je Administracija pogresila u vezi sa ovom odlukom,
Receno mi je da u GRADU mozes da ubijes nekoga ako imas dovoljno dobar RP razlog , koji sam ja imao , kradja drugarovih kola tokom trajanja eventa(informala) + podjebavanje u club chatu , po meni najgore sto sam uradio je MG gde sam ja njega prepoznao po njegovom ID-u koji sam video u club chat-u.
Isto je navedeno i u zalbi od igraca da imam Licnu Biografiju u kojoj jasno pise da mi ne treba mnogo razloga da bih ubio nekoga.
  • Sinisa ne prašta nikome, ne da na svoje ljude i ne traži više od jednog dobrog razloga kako bi nekog ubio.

Zamolio bih Administraciju da ponovo pregleda i da donese konacnu odluku , ako smatrate da nisam upravu voleo bih ako nije problem da Administracija napise pojasnjenje.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, ni jedna biografija na svijetu vam ne daje za pravo da krsite pravila servera. Prekrsili ste pravilo zelene zone samim tim cu ovo smatrati abuse-om biografije i ista ce biti ponistena. Odbijeno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom