Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38007
Players nickname
Kai_Hasebe
Suspect ID
ID 33595
Date of violation
Jan 22, 2023
Time of violation
21:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=xKTIsOsAu9k

Kai_Hasebe

Player
Player
Dešava mi se 2 puta u sat igranja, da me jedan te isti policajac zaustavlja, te pretresa bez ikakvog prava (vidi se sve u klipu)

Prvi put me pogazio da bi me on legitimisao jer su me 2 policijska auta zaustavila u isto vrijeme, pa je on autom lupao kolegu da bi on prije stigao do mene. Kad sam mu rekao da sam povrijeđen, odbijao je taj rp i nastavio svoj posao kao da se ništa nije desilo.
Zatim me pretresao jer "neko sumnjiv ima u gradu", iako sam mu rekao da nema pravo jer nemam dosije a nisam ni nista uradio

Drugi put isto, izlaze iz vozila agresivno, jedan trazi dokumente, nakon sto ih dam kaze mi ruke na glavu pretres, pitam zasto me pretresaju. Kaze imas dosije. Ja kazem da nemam, drugi (koji me prethodno gazio) izlazi iz auta i kaze: "ako PD kaze da imas dosije onda imas, nemam ja vremena za ovo, uzme tazer taza me, zaveze i pretrazi. kad je vidio da nemam nista odvezo me i otisao samo)
(ne znam zasto se moj glas tiho cuje, pogledacu u postavkama snimanja, ali cuje se sav razgovor ako pojacate)
Dakle NEMAM DOSIJE, nikad nisam imao, igram tek dva dana, glupo mi je da PD na takav nacin dolazi do benefita. Ako me nema pravo pretresati onda neka me ne pretresa i to na takav glup nacin bez roleplaya

Miha One

Еј, не свани пуста зоро, пусти ме да чезнем
Player
ne cuju se svi slojevi odnosno tvoj glas ocekuj da ce ti zalba biti odbijena

strahinjashady

Player
Player
Dešava mi se 2 puta u sat igranja, da me jedan te isti policajac zaustavlja, te pretresa bez ikakvog prava (vidi se sve u klipu)

Prvi put me pogazio da bi me on legitimisao jer su me 2 policijska auta zaustavila u isto vrijeme, pa je on autom lupao kolegu da bi on prije stigao do mene. Kad sam mu rekao da sam povrijeđen, odbijao je taj rp i nastavio svoj posao kao da se ništa nije desilo.
Zatim me pretresao jer "neko sumnjiv ima u gradu", iako sam mu rekao da nema pravo jer nemam dosije a nisam ni nista uradio

Drugi put isto, izlaze iz vozila agresivno, jedan trazi dokumente, nakon sto ih dam kaze mi ruke na glavu pretres, pitam zasto me pretresaju. Kaze imas dosije. Ja kazem da nemam, drugi (koji me prethodno gazio) izlazi iz auta i kaze: "ako PD kaze da imas dosije onda imas, nemam ja vremena za ovo, uzme tazer taza me, zaveze i pretrazi. kad je vidio da nemam nista odvezo me i otisao samo)
(ne znam zasto se moj glas tiho cuje, pogledacu u postavkama snimanja, ali cuje se sav razgovor ako pojacate)
Dakle NEMAM DOSIJE, nikad nisam imao, igram tek dva dana, glupo mi je da PD na takav nacin dolazi do benefita. Ako me nema pravo pretresati onda neka me ne pretresa i to na takav glup nacin bez roleplaya
stavi naslov failrp, taj lik ce dobiti otkaz ne brini se, lepo si izrolplayovo

Kai_Hasebe

Player
Player
Vidim sad da je ispalo amaterski, ali sad sam namjestio program lijepo da sprema zadnje 3 minute i da se čuje moj glas. Pošto to radi stalno, siguran sam da ću ga snimit opet,
Niti jednom nisam imao ništa ilegalno niti mi je išta mogao oduzet ali nervira me jer pitaj Boga koliko je ljudi nepošteno sjebo na takav način i bacio ih u jail. A nemaju svi dobar hardver da snimaju.
Čak neće ni da pričaju lijepo, nego arogantno se deru što i bahate što vidite i sami. Kao nemam ja vremena za RP, idem te vezat i pretražit, koga briga šta ti rpaš i imaš li dosije ili ne

Nikola Golubovic

Hard work pays off.
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Zamolicu Vas da dostavite POV gde se cuje sta pricate na mikrofon u igri !
  • Imate rok 12h

Status
Not open for further replies.
Top Bottom