Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23315
Players nickname
Petar
Suspect ID
26454
Date of violation
Jan 22, 2023
Time of violation
16:54
Proofs
https://youtu.be/YYdu_HMGI_g

Sugarhill Pero

Player
Player
Na pov-u se vidi kako id:26454 cr odbrojao sam mu 5 sekundi on odlazi izlazi iz auta i krene pucat prema nama zatim moj prijatelj pada dolazi doktor da ga digne on nas vdm-a i puca.Na pov-u se vidi kako id:26454 cr odbrojao sam mu 5 sekundi on odlazi izlazi iz auta i krene pucat prema nama zatim moj prijatelj pada dolazi doktor da ga digne on nas vdm-a i puca.

Luka Aquila

Player
Player
Kao drugo pricate preko discorda znaci mgate i kao trece vi bolnicaru govorite usred pucnjave da dize

Sugarhill Pero

Player
Player
Pa nego sta nego cu vas ubit kad ste prvi zapucali na mene
Kao drugo pricate preko discorda znaci mgate i kao trece vi bolnicaru govorite usred pucnjave da dize
ti se mene trebao otjerat odande a ne zgazit i mene i bolnicara pa onda pucat jel ti to jedini nacin zato sto se neznas pucat?
i nije u sred pucanja ti si negdje pobjegao kad ga je bolnicar dizao

Luka Aquila

Player
Player
ti se mene trebao otjerat odande a ne zgazit i mene i bolnicara pa onda pucat jel ti to jedini nacin zato sto se neznas pucat?
Brate jesi ti glup ili sta nemam ja tebe sta tjerat odandje ti si mene prvi pucao i sta bi ja treba gledat u vas kako me pucate pa normalno da cu te ic ubit

Sugarhill Pero

Player
Player

Brate jesi ti glup ili sta nemam ja tebe sta tjerat odandje ti si mene prvi pucao i sta bi ja treba gledat u vas kako me pucate pa normalno da cu te ic ubit
pa hajde da si izasao iz auta i ubio me nego ides i gazis me pa me ubijas tako da nemoj molim te samo ti ispads glup

Bubi Zambada

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

ID 26454 dobit će kaznu za G.P. 6.15

ID 23315 dobit će kaznu za MG

ID 27767 dobit će kaznu za MG​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom