Kao da je Geto . Izdaju naredbe, a ne znaju ni oni što. Izađi Izađi razlog se ne zna. Sve Vladini službenici sa GOV-ovim vozilo pošli valjda da robaju ljude po cesti Vlada napravila od grada geto.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!svidja mi se vlada kad je regrutacija?!
Kao da je Geto . Izdaju naredbe, a ne znaju ni oni što. Izađi Izađi razlog se ne zna. Sve Vladini službenici sa GOV-ovim vozilo pošli valjda da robaju ljude po cesti Vlada napravila od grada geto.
do tebe dolazi lik koji je maloprije pokusao ubiti vladinog sluzbenika i cudis se sto ti se nareduje da izades iz auta, jos si mu stao samo da ude da pobjegnete, vlada te htjela samo legitimirati i vidjeti prestavljas li u toj situaciji ti problem po njihovu sigurnost te takoder te privesti jer si na sebi imao balaklavu, nisi htio poslusati i jos si koristio to sto je auto ubagiran da te ne mogu izbaciti iz auta tjst ba, zgubidanis na forumu da bi nabio warn i da bi neko zabrijo da si faca
Vlada me samo htjeela legitimisati ? Zanijeli se iz ganga(navikli se ponašati kao divljaci) . Pa što mi nisu kazali možete li izaći molim vas da vas legitimišemo. Kakve ja imam veze sa likom koji meni dolazi i hoce nesto da me pita. Drugo odakle ja znam da li je ovo vlada ili neko u IC ? Ja im izadjem oni okrenu se od mene .do tebe dolazi lik koji je maloprije pokusao ubiti vladinog sluzbenika i cudis se sto ti se nareduje da izades iz auta, jos si mu stao samo da ude da pobjegnete, vlada te htjela samo legitimirati i vidjeti prestavljas li u toj situaciji ti problem po njihovu sigurnost te takoder te privesti jer si na sebi imao balaklavu, nisi htio poslusati i jos si koristio to sto je auto ubagiran da te ne mogu izbaciti iz auta tjst ba, zgubidanis na forumu da bi nabio warn i da bi neko zabrijo da si faca
Druze vozis auto koji je ubagovan i kacis na forum tako nesto bravo za tebe
samo imam da kazem da ces dobit za ba hvala cao
ma mene isk boli k za warn imam prajm broj 2 mogu ga skinut odmaprestani plakati
Vlada me samo htjeela legitimisati ? Zanijeli se iz ganga(navikli se ponašati kao divljaci) . Pa što mi nisu kazali možete li izaći molim vas da vas legitimišemo. Kakve ja imam veze sa likom koji meni dolazi i hoce nesto da me pita. Drugo odakle ja znam da li je ovo vlada ili neko u IC ? Ja im izadjem oni okrenu se od mene .
Gdje mu u biografiji piše da može zaustaviti svakoga ko mu ne sviđa na ulici i tjerati ga da izadje iz auta iz dosade? Gdje mu stoji u biografiji da može bilo koga pucati u gradu iz dosade? Koja to biografija može pokriti GP 6.15 baš me zanima. Kakav je ovo fail RP kojeg podržava guverner..... Bruka i sramota za najgoru vladu do sada koja ne može da omogući advokate nakon 2 sedmice i jače što postoji.gledaj ja ti nemrem nis rec za to kaj si snowflake i nemres podnjet deranjeRejected - GOV Korumpirana biografija | Caslu Goat | ID: 612
Roditelji: -Otac: Pedro Goat -Majka: Sofia Visina i tezina: 186cm / 86kg Vrsta tijela: Vitko Boja ociju: Braon Boja kose: /Crna Tetovaze: Ima Državljanstvo: Mexico Osobnost: Pravedan, pošten, jak ,izdrzljiv Caslu je rodjen 06.03.1990. godine u Los Santosu. Roditelji su drzavljani...gta5grand.com
on te zaustavio jer furas balaklavu i puco te jer nisi ispunio njegov uvjet da izades iz auta nakon cega ti iskoristavas advantage koji ti daje bug zbog kojeg je taj auto neprobojan (radis ba). A ovo kaj govoris bruka i sramota za najgoru vladu nez kaj da ti velim neg da si narcista koji je zabrijo da ako on vodi vladu da bi sve bilo bolje, te tvoje recenice su samo odraz dubokog narcisoidne osobnosti i nista viseGdje mu u biografiji piše da može zaustaviti svakoga ko mu ne sviđa na ulici i tjerati ga da izadje iz auta iz dosade? Gdje mu stoji u biografiji da može bilo koga pucati u gradu iz dosade? Koja to biografija može pokriti GP 6.15 baš me zanima. Kakav je ovo fail RP kojeg podržava guverner..... Bruka i sramota za najgoru vladu do sada koja ne može da omogući advokate nakon 2 sedmice i jače što postoji.
ima da te ubijem ingame i mucim 10 sati majmune bolesni kretencino nabijas warnove forum warior debilcino glupa imas 50 godina idi se ubij kretenuGdje mu u biografiji piše da može zaustaviti svakoga ko mu ne sviđa na ulici i tjerati ga da izadje iz auta iz dosade? Gdje mu stoji u biografiji da može bilo koga pucati u gradu iz dosade? Koja to biografija može pokriti GP 6.15 baš me zanima. Kakav je ovo fail RP kojeg podržava guverner..... Bruka i sramota za najgoru vladu do sada koja ne može da omogući advokate nakon 2 sedmice i jače što postoji.
Kao da je Geto . Izdaju naredbe, a ne znaju ni oni što. Izađi Izađi razlog se ne zna. Sve Vladini službenici sa GOV-ovim vozilo pošli valjda da robaju ljude po cesti Vlada napravila od grada ge
Okaci POV do kraja gde si radio CB genije ako si vec pravi forum warrior.
A vidio me kroz zatamljen auto da nosim balaklavu.Zanimljiva konstatacija guvernera . Bag nije jer je blindirano auto tako je admin rekao, izasao sam im iz vozila nakon 4 puske, kada su sklonili i otisli , usao sam u auto i gas. Nemam sta iskoristavati blindirano auto . Blindirano auto je tu da me štiti od ovakvih geto napada u gradu od strane vladinih službenika. A nisam narcis. Nije mi nikakav cilj nikad bio nijedna državna organizacija. Jer je ne bih vodio dobro radi privatnog posla . Tako da mi nije nikakav cilj da budem ni kandidat za guvernera niti ista. Što se mene tiče, iznenadite me kao Sosa i od mene vam je izvinjenje. Sosa je imao jednu od najboljih vlada a svi smo mislili da ce biti najgora.on te zaustavio jer furas balaklavu i puco te jer nisi ispunio njegov uvjet da izades iz auta nakon cega ti iskoristavas advantage koji ti daje bug zbog kojeg je taj auto neprobojan (radis ba). A ovo kaj govoris bruka i sramota za najgoru vladu nez kaj da ti velim neg da si narcista koji je zabrijo da ako on vodi vladu da bi sve bilo bolje, te tvoje recenice su samo odraz dubokog narcisoidne osobnosti i nista vise
Napuse se skurca majmuncino drskaA vidio me kroz zatamljen auto da nosim balaklavu.Zanimljiva konstatacija guvernera . Bag nije jer je blindirano auto tako je admin rekao, izasao sam im iz vozila nakon 4 puske, kada su sklonili i otisli , usao sam u auto i gas. Nemam sta iskoristavati blindirano auto . Blindirano auto je tu da me štiti od ovakvih geto napada u gradu od strane vladinih službenika. A nisam narcis. Nije mi nikakav cilj nikad bio nijedna državna organizacija. Jer je ne bih vodio dobro radi privatnog posla . Tako da mi nije nikakav cilj da budem ni kandidat za guvernera niti ista. Što se mene tiče, iznenadite me kao Sosa i od mene vam je izvinjenje. Sosa je imao jednu od najboljih vlada a svi smo mislili da ce biti najgora.
Nemas sta pametnije da radis u zivotu pa ides ljudima da nabijas warn nisko od tebe!
ma deda breNemas sta pametnije da radis u zivotu pa ides ljudima da nabijas warn nisko od tebe!
Blinda on top!!!!