Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
456
Players nickname
Viktorija Flowito
Administrators nickname
Leby Obama
Date
Jan 23, 2023
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/306226/

ViktorOfficial

Player
Player
Opet isto on mi je brojao 5 sec i pomerio sam se metar da izvadim pusku ubio sam ga i onda je GP 6.15 zamolio bih ako nije problem da se unwarn zato sto mislim da nisam zasluzio. Ne zelim da Leby dobije admin upozorenje ali takodje mislim da nije lepo protumacio.

DavidMirkovic

Sam svoj gazada
Player
i sam si rkeo nisi u mom dvoristu na 3 sam presato i tu se rp radnja zavrsava kada si reko ajde da se peglamo tu si poceo da radis 6.15 ticulica dzons

ViktorOfficial

Player
Player
i sam si rkeo nisi u mom dvoristu na 3 sam presato i tu se rp radnja zavrsava kada si reko ajde da se peglamo tu si poceo da radis 6.15 ticulica dzons
ne gubi se kako te nije sramota imas 30 godina sedis na kompu šatro radis i pricas nege fore sto ni deca od 9 godina ne pricaju pametnije je da nadjes posao i da uspes nesto u zivotu.

Gajin Snail

Player
Player
ne gubi se kako te nije sramota imas 30 godina sedis na kompu šatro radis i pricas nege fore sto ni deca od 9 godina ne pricaju pametnije je da nadjes posao i da uspes nesto u zivotu.
Nemoj da vređaš će ti odbiju žalbu, a i ne postižeš ništa time. Kod pravljenja žalbi i općenito bilo ćega vezano za GrandRP pravilo je da nikao ne vređaš ni lažeš, ne isplati ti se. A ti si vređao sada tako da nemoj brate ne isplati se nikako to, ovo tebi za dobro pričam.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom