Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14531
Players nickname
Kim Wexler
Suspect ID
1089
Date of violation
Jan 24, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/Q-Oi1h2GOcw

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
Ja imam pravo da begam iz ghetto-a ako me neko juri a on ima pravo da me ubije ako me je jurio jer se RP mora nastaviti.
On to verovatno ne zna i smatra da sam ja prekrsio pravilo koje ne postoji. (Bezanje iz ghetto-a dok me neko juri :ROFLMAO:)
Zatim kada misli da ne moze da me ubije jer ne zna pravila kaze kako ce me staviti na veb sajt. Voleo bih da se igrac kazni za KRP jer nije RP ako spominjes da ces nekog stavljati na forum nebitno nazvao li to Forum/Gradski sajt i slic. Jer po RP-u ne postoji forum.

Buduci admin btw ->
image.png

Antom

Player
Player
Gde je tu Rp pa za ja da kvarim taj tvoj RP? Bukvalno ti radis bait, ides pucas jednom i bezis, ne znam sta pokusavas sa ovo.

Rico Armone

Вмро-Дпмне
Player
Ja imam pravo da begam iz ghetto-a ako me neko juri a on ima pravo da me ubije ako me je jurio jer se RP mora nastaviti.
On to verovatno ne zna i smatra da sam ja prekrsio pravilo koje ne postoji. (Bezanje iz ghetto-a dok me neko juri :ROFLMAO:)
Zatim kada misli da ne moze da me ubije jer ne zna pravila kaze kako ce me staviti na veb sajt. Voleo bih da se igrac kazni za KRP jer nije RP ako spominjes da ces nekog stavljati na forum nebitno nazvao li to Forum/Gradski sajt i slic. Jer po RP-u ne postoji forum.

Buduci admin btw ->
image.png
Sta ti reportas

Antom

Player
Player

Buduci admin btw ->
image.png
Isto tako ne postavljas celi POV, mi smo te prvo pucali a onda bezis.

Scarlet Dashwood

Player
Isto tako ne postavljas celi POV, mi smo te prvo pucali a onda bezis.
nije nikakav bait sto vi mene jurite a ja begam, ako trazi admin pokazacu mu POV gde sam pricao sa drugom na telefonu pa sam isekao taj deo.

Scarlet Dashwood

Player
Gde je tu Rp pa za ja da kvarim taj tvoj RP? Bukvalno ti radis bait, ides pucas jednom i bezis, ne znam sta pokusavas sa ovo.
ukvario si moj RP jer ne znas pravila, pucam jer je to bilo 5-10 min ranije u ghettou

Scarlet Dashwood

Player
Druze i ja sam bio tamo mi te pucamo bezis daj stavi celi pov da se vidi ne samo 45 sec
rekao sam da ako trazi admin da cu dostaviti POV privatno jer sam pricao sa drugom OOC na telefonu.
Kada sam vas pucao bilo je 5-10min pre ove radnje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom