Na pov se vidi kako je moj lik iz fam bio mrtav,htio sa ga podici i njih dvojica me ubiju.Sve se vidi na pov.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!OOC vredjanjeVidi se na POV,nije normalan decko mozda malo sizofrenican pustite ga
Bolje ti vidi sta ti radis a ne da gledas druge ovo sto si napisao govori da imas 12 max 13 godinaDarko,da ti prijateljski kazem tebi je PC=RL i ti si se upustio da ti je ovo stvaran zivot. Izadji malo,pipni travu i nadji ribu ljubi te brat
AHAHAHAH MALI NAUM KAZE NEKOME DA NADJE RIBU XDDarko,da ti prijateljski kazem tebi je PC=RL i ti si se upustio da ti je ovo stvaran zivot. Izadji malo,pipni travu i nadji ribu ljubi te brat
E tako je sledeci put naucite da se ne kacite sa mnom da ne bih upalio tornado metkova kao maloprePa da,imam 13 godina i vidim kakav NE TREBA biti kad porastem
Hoces ali kad kupis rukeSvaki jebeni dan cu vas sada ubijate pre svakog eventa picko smrdljiva
Hhahzhahhaha a moj bozo znas kako ti govore bozo nelupetaj glupostiSvaki jebeni dan cu vas sada ubijate prije svakog eventa piko smrdljivu
Videcemo videcemoHhahzhahhaha a moj bozo znas kako ti govore bozo nelupetaj gluposti
Pa dobro samo razmisli sta ces posle ovoga da radis
Da ti pisam u usta još jaceeeePa dobro samo razmisli sta ces posle ovoga da radis