Pozdrav dragi admini pre svega zelim sve najbolje vama i serveru da dodjemo u sto vecem broju.Ja imam 2 acc moj main Matke_Reyli i moj twinki David Obama od bana proslo je 1 mesec pa i dosta vise ako nekako mozemo da se dogovorimo da ja dobijem un ban moj razlog bana je kradja novca iz familijarnog skladista ja sam bio svestan u tom trenutku sta radim ali i dosta ljut i zbog ljutnje nisam razmisljao na posledice na ballansu je bilo od prilike 1.8m do 2m nisam siguran ja sam od tog novca kupio pixel naocare i toyotu supru i od ostalog nova oruzije koje sam stavio u auto ako mozemo da se dogovorimo u vezi toga da vi meni oduzmete sav nova pixel naocare i auto jos duplo a da vi meni da te un ban ja se stvarno izvinjavam povotog tog slucaja nisam bio svestan posledica jer znate da kada se nervirate to vas celog obuzme i ne razmisljate na posledice ja se stvarno izvinjavam vama pogotovo igracu kome sam to ukrao i obecavam nikad takvu stvar necu da uradim ali ako uradim izbrisite mi oba acc ja trazim un jer sam dosta vremena proveo na grandu sa tim acc i sad mi je dosta zao zbog toga pozdrav!!!!