Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10479
Players nickname
Matke_Reyli
Administrators nickname
Tefo_Zambada
Date
Dec 8, 2022
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/7YlxCUg

Daka 10

Player
Player
Pozdrav dragi admini pre svega zelim sve najbolje vama i serveru da dodjemo u sto vecem broju.Ja imam 2 acc moj main Matke_Reyli i moj twinki David Obama od bana proslo je 1 mesec pa i dosta vise ako nekako mozemo da se dogovorimo da ja dobijem un ban moj razlog bana je kradja novca iz familijarnog skladista ja sam bio svestan u tom trenutku sta radim ali i dosta ljut i zbog ljutnje nisam razmisljao na posledice na ballansu je bilo od prilike 1.8m do 2m nisam siguran ja sam od tog novca kupio pixel naocare i toyotu supru i od ostalog nova oruzije koje sam stavio u auto ako mozemo da se dogovorimo u vezi toga da vi meni oduzmete sav nova pixel naocare i auto jos duplo a da vi meni da te un ban ja se stvarno izvinjavam povotog tog slucaja nisam bio svestan posledica jer znate da kada se nervirate to vas celog obuzme i ne razmisljate na posledice ja se stvarno izvinjavam vama pogotovo igracu kome sam to ukrao i obecavam nikad takvu stvar necu da uradim ali ako uradim izbrisite mi oba acc ja trazim un jer sam dosta vremena proveo na grandu sa tim acc i sad mi je dosta zao zbog toga pozdrav!!!!

ALDIN_NUKA999

Player
Player
kad bi mi vratio kes nega unban a ovako ne ostetio je fam za 2 miliona nije malo kesa svi smo ulagali i onda doso jedan debili i pokupio ne slazem se sa tim

Lekica

Player
Player
Zavisi kradja nije mala stvar ti ces dobiti unban ali coveku kome su ukradene stvari nece se vratiti zato razmisli 2puta pa radi nesto posao admina je da kaznavaju ljude a ne da sklapaju ugovore ako mislis da je on pogresno izdao kaznu zali se ako ne zasluzio si kaznu i tjt :D;)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom