Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
27968
Players nickname
Sergej Chapo
Administrators nickname
Amback Gambino
Date
Jan 26, 2023
Time
04:29
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=mVoYaWfTrgM

Sergej_Apollo

Player
Player
Eo ovako dobio sam 6.15 zato sto je covek okacio pov na kojem mu je iskljucen govor drugi igraca na neki nacin Admin da je pogledao ceo pov od pocetka do kraja video bi da covek koji trci unaokolo i bejta necuje ni jednog igraca to se moze jasno videti kada prilazi igracu 16287 i drugom u 26596 bolnicara , sto tako dolazi do mene ja mu brojim znaci lepo se vidi ikonica zvucnika iznad mene i vidi se kako nisanim u njega ja sam tad brojao ali se njemu ni jedan igrac necuje

NIJE mi jasno kako moze da kazni nekog nakonto pova na kome covek na neki nacin mutiro igrace i plus imas dokaz i sumnju za to jer je dosao da bejta

NEVOLIM NEPRAVDU DA ZNAM DA SAM KRIV NE BIH SE NI ZALIO NISAM SE NIKAD NI ZALIO NA ADMINISTRACIJU JER KAD SAM KRIV PRIHVATIM KAZNU I TO JE TO ALI OVO NIJE U REDU I KRIVO MI JE STO VIDIM DA JE NAMESTENO I KRIVO MI JE STO ADMIN ME KAZNIO I DAO MI UPOZORENJE NA PRAVDI BOGA SAMO DA SI POGLEdAO CEO VIDEO UOCIO BIH DA MU SE NIJEdAN IGRAC KOME PRIDJE NECUJE
KAD PRICA PRAVEDNA PRESUDA NA OVU ZALBU BI BILA I JA SAM OCEKIVAO DA CE BITI DA POV NIJE VALIDAN

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom