Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23121
Players nickname
Rust Cash
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 27, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/CPNNaYeB9uQ

Djomla Ghetoven

Well-known member
Leader of unofficial org
Video je isecen, zamolio bih da se dostavi POV bez isecaka i da se stavi i deo gde je tvoj kolega psovao drzavne organe. Kao i deo gde smo vam brojali 5 sekundi da se udaljite.

Rust Cashh

Player
Player
Video je isecen, zamolio bih da se dostavi POV bez isecaka i da se stavi i deo gde je tvoj kolega psovao drzavne organe. Kao i deo gde smo vam brojali 5 sekundi da se udaljite.
Nije isecen ukljucio sam snimanje jer sam znao sta ce se desiti takodje meni nisi brojao 5 sekundi za kolegu ne znam ali ja sam poslusao vase zahteve tkd ne znam zasto ste me i hapsili

strahinjashady

Player
Player
Nije isecen ukljucio sam snimanje jer sam znao sta ce se desiti takodje meni nisi brojao 5 sekundi za kolegu ne znam ali ja sam poslusao vase zahteve tkd ne znam zasto ste me i hapsili
clan zakonika 2.10 pljacka. krao si tudju imovinu, 3.8 provala na drzavni posed popeo si se na krov swat garaze, 2.26 nepotcinjenost. Zalba ce biti zakljucena kao ic problem. Dovidjenja

Alex Morningstar

Player
Player
Upalio si snimanje jer si znao sta ce se desiti? Znaci ti si svesno znao da ces uci u konflikt sa LSPD-om a i dalje si bez straha i razmisljanja usao u njega?
Meni ovo izgleda kao FearRP, odmah potom cim si bio uhapsen pretis sve vreme sa gradskim, meni to izgleda kao FailRP i na samom kraju cim pre okacio nesto u sta je svesno usao kako i sam kaze, meni to zvuci kao CB.

Svako dobro,

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Na šta se ti uopšte konkretno žališ???
Čovjek mu sve vrijeme govori da je slusao da je bio dobar da bi dao 50k jer je bio dobar i da nije trebao da upadne u zabranjene prostorije jer oni tu kriju panele u zelenoj zoni. I onda ga kazni za netpotčinjenost. A momak je sve vrijeme slusao od pocetka RP situacije do kraja.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom