Sve se vidi u POV, Jos mi stavlja kazne za nepocinjenost itd [Glavna minuta 2:34]
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nije isecen ukljucio sam snimanje jer sam znao sta ce se desiti takodje meni nisi brojao 5 sekundi za kolegu ne znam ali ja sam poslusao vase zahteve tkd ne znam zasto ste me i hapsiliVideo je isecen, zamolio bih da se dostavi POV bez isecaka i da se stavi i deo gde je tvoj kolega psovao drzavne organe. Kao i deo gde smo vam brojali 5 sekundi da se udaljite.
clan zakonika 2.10 pljacka. krao si tudju imovinu, 3.8 provala na drzavni posed popeo si se na krov swat garaze, 2.26 nepotcinjenost. Zalba ce biti zakljucena kao ic problem. DovidjenjaNije isecen ukljucio sam snimanje jer sam znao sta ce se desiti takodje meni nisi brojao 5 sekundi za kolegu ne znam ali ja sam poslusao vase zahteve tkd ne znam zasto ste me i hapsili
Upalio si snimanje jer si znao sta ce se desiti? Znaci ti si svesno znao da ces uci u konflikt sa LSPD-om a i dalje si bez straha i razmisljanja usao u njega?Nije isecen ukljucio sam snimanje jer sam znao sta ce se desiti takodje meni nisi brojao 5 sekundi za kolegu ne znam ali ja sam poslusao vase zahteve tkd ne znam zasto ste me i hapsili
Čovjek mu sve vrijeme govori da je slusao da je bio dobar da bi dao 50k jer je bio dobar i da nije trebao da upadne u zabranjene prostorije jer oni tu kriju panele u zelenoj zoni. I onda ga kazni za netpotčinjenost. A momak je sve vrijeme slusao od pocetka RP situacije do kraja.Na šta se ti uopšte konkretno žališ???