Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11372
Players nickname
Tobias Castle
Administrators nickname
Kristina Verstappen
Date
Jan 26, 2023
Time
9:46
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=jOGR_Xe_vfI

Milos Obradovic

Active Member
Leader of unofficial org
Postovana Administracijo,

Kao lider familije CREW zelim da ulozim zalbu na odluku administratorke Kristine Verstappen. Smatram da nije bila objektivna pri donosenju odluke i da je odluka doneta brzopleto bez sagledavanja svih dokaza i ako je receno da dokazi o ovome postoje kod 2 admina koja su specala. Administratorki sam rekao i lepo objasnio da su 2 admina specala i da sam ih ja licno pozvao da odgledaju situaciju gde su 3 momka dosla ispred kuce i radila FEAR RP + BAITING i da moze da ih pita u vezi situacije i zatrazi od njih POV jer su snimali ceo dogadjaj i hvala im na tome i na brzoj reakciji, a ona se na to nije obazirala niti pokusala da ih pita. Njih trojca su bejtala oko 10-15 minuta, nakon toga su 10x upozoreni da se udalje sa naseg poseda, svaki put su odlazili i vracali se, i tako nam prekidali spremanje za event i oduzimali vreme bejtovanjem. Oba admina su specala i mogu to da potvrde a to su administratori Leby obama 19862 i Don Marshal 28048. Administrator Don Marshal na 00:52 klipa izgovara kako je ovo sto momci rade cisto bejtanje sto i jeste, pokusavanje nabijanja warna, i takodje jedan od admina potvrdjuje da smo im izdali 5 sekundi upozorenja. Zasto momci kad su vec bili ispred kuce nisu startovali raid pre nego sto smo se okupili? niko ih u tome nije sprecavao , sto znaci da je ovo cisto namestanje warna i bejtanje, nego su pokusavali na sve nacine da nam nabiju warn, kako bi mi isli kod svakog ponaosob i izdavali 20x po 5 sekundi sto je cista glupost. Nakon toga njih trojica nece da poslusaju zahteve vec rade FEAR RP. I u trenutku kad je izbrojano 5 sekundi, drugi momak ide polako okrenut ledjima ( opet bejtanje ) i na osnovu toga administratorka Kristina Verstappen nama daje warning. Takodje se moze u klipu videti da je administrator Leby Obama poslao u demorgan igraca Duxa Sindicato za baiting sto potvrdjuje moje reci. Tako da iz svih ovih navedenih razloga i dokaza zelim da zamolim za skidanje warninga familiji jer zaista zelimo da podignemo roleplay na serveru i to nam je jedini cilj, kao i da maximalno postujemo pravila i skriptu. Takodje zahtevam da se momci kazne koji su radili baiting i fear rp ID: 20626 i ID: 30948 jer im ovo nije prvi put da rade istu stvar i pokusavaju da nabiju warning, pritom nisu neformalna familija.

Link od prihvacene zalbe na osnovu koje je dobijen warn gde nas covek reportuje za MG koj pritom oni rade i gde se vidi njihov cist baiting:

Dokaz o pozivu administratora za spec:

Status
Not open for further replies.
Top Bottom