Prije svega dobar dan Abraham Elkhabib i Mujo Simba jer ovo pisem vama u vezi Ivkezza Obame vaseg Curatora Administracije. Da predem na stvar. Major Obama,Noksi Reyli,Haubica Garcia strimaju na trovu i uvijek je sa njima Ivkezz obama. I uvijek ih TP-a gdje god treba, pomaze im sa svim sto im treba sto se moze vidjeti i na strimu, vrijedaju oni njega vrijeda i on njih sto nije bas dobro jer njih 99% ljudi sto gleda njihove streamove igraju na grandu a isto i dosta novih igraca gleda strimove i onda cuju curatora adminisrtracije kako se ponasa i kako psuje na streamu, ofc decko ima svoj zivot, ali posto je medu najvecim ljudima sto se tice pozicije na ovom serveru mislim da se tako nebi smio ponasati. Zamislite npr. da dode Mazhor ili vi Abraham ili Mujo da dodete na strim kod njih i pricate sa njima da vas slusaju lljudi i da se ponasate kao sto se ponasa Ivkezz na njihovom streamu, mislim da bi bilo suludo da se ponasate kao on i da bi ljudi dobili losi dojam od vas i od servera u isto vrijeme, i onda se ljudi pitaju zasto vode server ljudi koji se tako odnose prema igracima i psuju ih. Mislim da je suludo da tako veliku poziciju na jednom od najvecih i najboljih RP servera na balkanu cak opcenito u RP communityu na svijetu da vodi ovakav klinacx. Prilozit cu vam par snimaka sa streama od majora obame da vidite kako to izgleda.
1. Video -
Ivkezz psuje majora i govori "jebo sam ti majku ja onda" "pusi kurac majmune"
2. Video -
Ivkezz koristi admin komande za zajebanciju i pred drugim igracima freeez-a Majora Obamu pred drugim igracima, sto naravno svi znamo da se ne radi za gluposti nego samo kad je potrebnnda ako on moze raditi to njemu iz zajebancije pred drugim igracima, onda smiju svi admini zar ne? Pa na sto bi to licilo onda?
Te mu Major govori "ivkezz nemoj da krenem da psujem".
I jos to govori pred drugim igracima.
3. Video -
Ivkezz dolazi, udara i trolla igrace, spawnanjem cijelo vrijeme.
Toliko od mene.
1. Video -
Ivkezz psuje majora i govori "jebo sam ti majku ja onda" "pusi kurac majmune"
2. Video -
Ivkezz koristi admin komande za zajebanciju i pred drugim igracima freeez-a Majora Obamu pred drugim igracima, sto naravno svi znamo da se ne radi za gluposti nego samo kad je potrebnnda ako on moze raditi to njemu iz zajebancije pred drugim igracima, onda smiju svi admini zar ne? Pa na sto bi to licilo onda?
Te mu Major govori "ivkezz nemoj da krenem da psujem".
I jos to govori pred drugim igracima.
3. Video -
Ivkezz dolazi, udara i trolla igrace, spawnanjem cijelo vrijeme.
Toliko od mene.