By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Lud li si?U videu se sve vidi kako ja stojim iza zida a on me puca kroz zid al u glavnom sve se vidi u povu trazim i od njega pov
nije zabranjen nisam kriv sto ne znas pravila nije zabranjen bitno je samo od pocetka do kraja situacije da snimisbandicam je zabranjen ne snima sve slojeve.
Moraju da se vide svi slojevi+bandicam je zabranjen znam iz ličnog iskustvanije zabranjen nisam kriv sto ne znas pravila nije zabranjen bitno je samo od pocetka do kraja situacije da snimis
brate ne treba al vidis valjda sta je uradio to je citotkad teba pov zgeto
i ja znam iz licnog iskustva da smeju imam vise od 10 zalbi a sa bandicemom plus se sve vidi trenutnoMoraju da se vide svi slojevi+bandicam je zabranjen znam iz ličnog iskustva
Trazis pov u GetoU videu se sve vidi kako ja stojim iza zida a on me puca kroz zid al u glavnom sve se vidi u povu trazim i od njega pov
jbg ista stvar sta god od toga gradski sajt ili forum nije mi se dalo ne mora pov da dobijem ja imam pov to samo njemu odmah ce biti kazna posto puca kroz zidove sto se vidi u povTrazis pov u Geto
Pises u OOC chat gradski sajt ne forum druze se ti bodes ?
Vidi gdje si pao, toliko ti je dobar komp.U videu se sve vidi kako ja stojim iza zida a on me puca kroz zid al u glavnom sve se vidi u povu trazim i od njega pov
hahahaha posalji pov pa ce mo videti ja imam sasvim dovoljan dokaz da citujes kroz zid da pucasVidi gdje si pao, toliko ti je dobar komp.
Takodje, koliko ti je dobar komp jedva sam te pogadjao.
Dsync druze, to znaci da si ti tu cucnuo, dok u njegovim ocima stojis, desava se non stopjbg ista stvar sta god od toga gradski sajt ili forum nije mi se dalo ne mora pov da dobijem ja imam pov to samo njemu odmah ce biti kazna posto puca kroz zidove sto se vidi u pov
druze neka postavi pov menis e to nije ni jednom desiloDsync druze, to znaci da si ti tu cucnuo, dok u njegovim ocima stojis, desava se non stop
cuj nek postavi pov,nece postaviti jer mu netreba pov u ghetudruze neka postavi pov menis e to nije ni jednom desilo
A ti nisi cuo za dsync??U videu se sve vidi kako ja stojim iza zida a on me puca kroz zid al u glavnom sve se vidi u povu trazim i od njega pov