Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18775
Players nickname
Humadenin Bakar
Suspect ID
11434
Date of violation
Jan 28, 2023
Time of violation
19:07
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=pORWRgj0Pyw

Kenox

⚜️
Player
Sve se vidi na pov . Lik jede metke a imam indikator ostecenja koji se vidi na pocetku pov-a + imam ofarban carabine koji daje 12 damage u telo isto se vidi da sam ga dosta hitao i nemoguce da ga 2 sanzera nisu ubila posto vidim da ga nisam dosta izmasao . Voleo bih da vidim POV od ovog igraca .

Elvis_03

It's all about the money 💸
Player
Sve se vidi na pov . Lik jede metke a imam indikator ostecenja koji se vidi na pocetku pov-a + imam ofarban carabine koji daje 12 damage u telo isto se vidi da sam ga dosta hitao i nemoguce da ga 2 sanzera nisu ubila posto vidim da ga nisam dosta izmasao . Voleo bih da vidim POV od ovog igraca .
Ide pov...

Skender Mexicanos

#Direktor Svemira
Player
server je lagg-o, ja dok sam bio na eventu uzmem da se hilam i nista odem se rokat i u sred rokanja mi se lik krene hilat...
skoro sam demoliro kucu
veliki pozdrav za sve vere i nacije

Kenox

⚜️
Player
server je lagg-o, ja dok sam bio na eventu uzmem da se hilam i nista odem se rokat i u sred rokanja mi se lik krene hilat...
skoro sam demoliro kucu
veliki pozdrav za sve vere i nacije
cekam pov ne verujem da moze server ovoliko da laguje

Hoakin Brutal

Blocked
Blocked
hahahah brat sta kaci a baguje server u ponoc vec drugi dana

Ante_Escobar

Ante Escobar
Player
cjeli server danas umire nije cheat

Kenox

⚜️
Player
cjeli server danas umire nije cheat
kako onda ne baga sa ovim ostalima koga god da sam hitao obracunalo je i pokazalo mi cak i te ljude pored njega sto su dosli samo njega mi nije nista obracunalo , opet kazem cekam pov pa ce da vidimo ako nema pov il je cheater ili jednostavno ne snima uz to lepi bahami , poz

Ante_Escobar

Ante Escobar
Player
kako onda ne baga sa ovim ostalima koga god da sam hitao obracunalo je i pokazalo mi cak i te ljude pored njega sto su dosli samo njega mi nije nista obracunalo , opet kazem cekam pov pa ce da vidimo ako nema pov il je cheater ili jednostavno ne snima uz to lepi bahami , poz
ma zaboli me kurac svakako

Kenox

⚜️
Player
Ceo server baguje danas tak da
taj lik nije samo meni bagovao nego jos jednom liku iz fam i to samo on niko drugi , ostale mu sve obracunava a njega ne i necu vise da se svadjam sa vama posto je ocigledno da ste vi neka njegova deca + cekamo pov ;) , poz

Nesad Jahic

Player
Player
taj lik nije samo meni bagovao nego jos jednom liku iz fam i to samo on niko drugi , ostale mu sve obracunava a njega ne i necu vise da se svadjam sa vama posto je ocigledno da ste vi neka njegova deca + cekamo pov ;) , poz
Poštovanje gospodine, da li mogu da znam či pov Vi čekate kad je pov dostavljen?

Kenox

⚜️
Player
Nadam se da ce admini da vide ovaj pov i da vide da se mu damage ne skida damage cak mu ne izlecu ono crveno kad ga neko hita i da ce da reaguju na ovo kako treba + vredja me u nazivu klipa ¨Jebo te cheat¨ .

Nesad Jahic

Player
Player
Nadam se da ce admini da vide ovaj pov i da vide da se mu damage ne skida damage cak mu ne izlecu ono crveno kad ga neko hita i da ce da reaguju na ovo kako treba + vredja me u nazivu klipa ¨Jebo te cheat¨ .
Druže to ti nije vrijeđanje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom