MG + Fail RP
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ante sutra je ponedeljak rade uzmi vremena da se posvetis poslu nego ovome hahahahahMG + Fail RP
AHHAHAHAHAKako bi te nasao samo da si iz Beograda ne bi ti dobro bilo sve bi te pitao " Jel me cujes "
sta bi ti karino jedna malena.Kako bi te nasao samo da si iz Beograda ne bi ti dobro bilo sve bi te pitao " Jel me cujes "
Paa ettto posalji adresu u PM pa ces videtista bi ti karino jedna malena.
Ostavio sam ti .Paa ettto posalji adresu u PM pa ces videti
Zato se i kurcis jer nisi iz BeogradaOstavio sam ti .
Sa obzirom da u GOV, ispred GOV i u zatvor ima bug gde moramo po nekoliko puta F10 i F8 dok se cujemo ti si to svesno odglumio i iskoristio. Koristis bug sa koji znas da ces nas nabiti warn. Znaci krsis i glumis Generalno Pravilo 6.23 i to svesno kako bi nas nabio warn.MG + Fail RP
kacio je pojedinac ne gov meni nije jasno zasto svi briju da je gov kacio kad je taj lik na svoju ruku to radioA danas kad je GOV kacio FIB da dobiju verbal jer citiram "i oni se stalno zale na nas" to nikom nista
Nije koristio lik nikakav bag, vec vase neznanje. To sto vas je navukao da izMGate, nije koriscenje baga.Sa obzirom da u GOV, ispred GOV i u zatvor ima bug gde moramo po nekoliko puta F10 i F8 dok se cujemo ti si to svesno odglumio i iskoristio. Koristis bug sa koji znas da ces nas nabiti warn. Znaci krsis i glumis Generalno Pravilo 6.23 i to svesno kako bi nas nabio warn.