Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21613
Players nickname
Miljan Kralj
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Jan 28, 2023
Time
17:25
Proofs
https://youtu.be/6YR4qCZNIaM

Miljan_Kralj

Player
Player
Znaci neverovatno, ovo se desava bukvalno po ko zna koji put, i zovem visu silu jelte Admina da speca, nema nikog i tek po zavrsenom cinu meni stize obavestenje "Idem" objasnim ja problem medjutim klasican odgovor "Ako imas pov okaci i resice se" ali u tom slucaju oni ce fasovati demorgan par sati a ja opet ostajem bez 2m, problem je sto su me ispucali u najelitnijem delu grada gde sam sa namerom i stao jer smatram da je bezbedno za stati jer sam imao telefonski poziv da obavim sto se na pocetku POV-a i cuje, btw 4 admina su bila kod njega dok je sam cin kradje auta bio ali niko nista preduzeo nije tako da molim visu administraciju da mi izadje u susret i nekako pomogne da vratim auto.

Najgore od svega je ono sto kaze "Pa sta ako je grad majmune" znaci da ocigledno on moze da ubija gde mu se cefne i to?

Yorma Obama

Player
Player
Momak cuo si kradja vozila nisi u GZ plus FearRp imas 3 puške na glavi nemaš strah za zivot glumis silu poslao si 1.tiket a nas je specalo 4 admina i spustili se kod nas sto nisu smjeli da rade samo onaj koji je odgovorio i jos trazis od administracije da ti kazu gdje je vozilo... TO STO IMAS DRUGOVE U ADMINISTRACIJI NE ZNACI DA IM MOZES PISAT NA DISCORD DA TI SPECAJU COVJEKA KOJI TI UKRAO AUTO I DA TI JAVE GDJE JE
Ali to ce gospodin Abraham da ti objasni
....

Last edited:

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Znaci neverovatno, ovo se desava bukvalno po ko zna koji put, i zovem visu silu jelte Admina da speca, nema nikog i tek po zavrsenom cinu meni stize obavestenje "Idem" objasnim ja problem medjutim klasican odgovor "Ako imas pov okaci i resice se" ali u tom slucaju oni ce fasovati demorgan par sati a ja opet ostajem bez 2m, problem je sto su me ispucali u najelitnijem delu grada gde sam sa namerom i stao jer smatram da je bezbedno za stati jer sam imao telefonski poziv da obavim sto se na pocetku POV-a i cuje, btw 4 admina su bila kod njega dok je sam cin kradje auta bio ali niko nista preduzeo nije tako da molim visu administraciju da mi izadje u susret i nekako pomogne da vratim auto.

Najgore od svega je ono sto kaze "Pa sta ako je grad majmune" znaci da ocigledno on moze da ubija gde mu se cefne i to?
Hahaha pa ovo je ne moguće. U tom momentu server je lagao , tom liku je bila zelena zona i nije mogao da te puca a meni nije i mogao, imam pov u kojem ti brojim 5 sekundi i govorim da izađeš. A ti mudonja postavi snimak gdje zoveš 5 admina da rade krp. I da ti spase auto od 20miliona. Zašto te ja ne bih mogao ubiti ako imam da ti ukradem auto?

Miljan_Kralj

Player
Player
Razumete se u Roleplay ko Marica u kriv da ne kazem sta, ali totalno nebitno, sad mi je jasno zasto ljudi napustaju ovakav projekat, doterali ste server do propasti, ubijate gde stignete kradete gde stignete ali nebitno 1 igrac manje u svakom slucaju. Sportski pozdrav.

Yorma Obama

Player
Player
Razumete se u Roleplay ko Marica u kriv da ne kazem sta, ali totalno nebitno, sad mi je jasno zasto ljudi napustaju ovakav projekat, doterali ste server do propasti, ubijate gde stignete kradete gde stignete ali nebitno 1 igrac manje u svakom slucaju. Sportski pozdrav.
Brate ako ja mogu osigurat 30.Fam auta i platit vještinu za kradju 1.5mil bio bih red da i ti osiguras svoj tebi auto nije ukraden u GZ nit izguran iz GZ ili nesto tako jednostavno smo te tu našli i to je to nisi ti ni prvi ni zadnji i mojih ima 4 na kaznenom sto su clanovi vozili pa ostavili i ukradeni i tu mi ne moze niko pomoć sam sam kriv sto nisam osigurao

Miljan_Kralj

Player
Player
Hahaha pa ovo je ne moguće. U tom momentu server je lagao , tom liku je bila zelena zona i nije mogao da te puca a meni nije i mogao, imam pov u kojem ti brojim 5 sekundi i govorim da izađeš. A ti mudonja postavi snimak gdje zoveš 5 admina da rade krp. I da ti spase auto od 20miliona. Zašto te ja ne bih mogao ubiti ako imam da ti ukradem auto?
Jel ti objasnio neko o pravilu 6.15 koliko cujem na POV-u niti je brojano 5 sekundi niti su izdati neki zahtevi?

Yorma Obama

Player
Player
Jel ti objasnio neko o pravilu 6.15 koliko cujem na POV-u niti je brojano 5 sekundi niti su izdati neki zahtevi?
Ima momak POV sad je na poslu na kojem se cuje da broji taj dan je svima bagovalo vjeruješ meni pisalo tu da je GreenZona ja nisam mogao ni pucat cak smo bili u jednom trenutku zastali ja kazem stani te green ali to je samo kod mene se pojavilo citav grad i Ghetto su mi bili green sve do restarta

Miljan_Kralj

Player
Player
Neka odluci Administracija oko ishoda ovoga, nemam vise zivaca svakako da se natezem oko ove stvari, kao neko ko Grand igra iz zabave i dobrog druzenja a ne da nolife-ujem, pravim neke scene i situacije mogu samo reci da sam jako razocaran od vaseg postupka i kako je protekla cela situacija, poprilicno sam upucen kako RP funkcionise jer sam 2 mandata EMS-a izgurao sa 0 warna i 0 verbala tako da okvirno znam o cemu govorim. :)

Miljan_Kralj

Player
Player
"TO STO IMAS DRUGOVE U ADMINISTRACIJI NE ZNACI DA IM MOZES PISAT NA DISCORD DA TI SPECAJU COVJEKA KOJI TI UKRAO AUTO I DA TI JAVE GDJE JE"
Ali to ce gospodin Abraham da ti objasni
A sto se ovog dela tice niti sam trazio vasu lokaciju preko Discorda (Da jesam dobio bih je i dosao bih verovatno), a druga jesam obavestio samo da me posavetuje sve po zavrsetku situacije tako da nemoj da iznosis takve neistine.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom