Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved BEATING,G.P. 6.15,G.P. 3.2 | 33876,24836

Status
Not open for further replies.
Your ID
30904
Players nickname
Duxa_Sindicato
Suspect ID
33876,24836
Date of violation
Jan 29, 2023
Time of violation
23:00
Proofs
https://youtu.be/JKQ8_hhi5Y4

($_D_U_X_A_$)

Player
Player
na snimku se vidi da likovi opsedaju nasu fam kucu i da krse razna pravila,takodje na snimku se vidi da sam pucao lika u buggatiju bilo mu je brojano 2 puta i vracao se iznova iznova tako da imam razlog da ga pucam i taj id 33876 je bejtao i psovao familiju,a onaj sto sam isao da proverim sta radi nije mi ni brojao niti bilo sta, samo je krenuo da puca,takodje se izvinjavam sto se cuju glasovi u pozadini pricao sam sa drugovima koji nisu vezani za ovu situaciju,ako se pitate kako znaju sta se desava gledali su moj share ...

sve se vidi u pov-u ukratko receno...

Gvozden Gvozdenov

Player
Player
pa ovde ti trebas dobiti kaznu sto si pucao lika u gradu bez da si mu brojao + MG ,dobice ti prijatelj kaznu za MG onda tek ce dobiti ovi za vredjanje i pucanje samo onako ali ce ti verovatno traziti i celu situaciju.

($_D_U_X_A_$)

Player
Player
pa ovde ti trebas dobiti kaznu sto si pucao lika u gradu bez da si mu brojao + MG ,dobice ti prijatelj kaznu za MG onda tek ce dobiti ovi za vredjanje i pucanje samo onako ali ce ti verovatno traziti i celu situaciju.
ja sam onom liku u bugatiju vec brojao 5 sec to sto se on vraca iznova i iznova to nije moj problem on ako ima pov da mu nisam brojao neka posalje slobodno

Marin Solo

My silence is just another word for my pain.
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 30904 dobit će kaznu za G.P 6.15
  • Nije dozvoljeno ubijati u gradu bez dozvoljenog RP razloga (npr. Ako ima date uvjete i ako ne ispoštuju u roku od 5 sekundi možete ih ustrijeliti) (u vašem POV se nigdje ne vidi da ste mu brojali)
  • ID 33876 dobit će kaznu za G.P 3.2
  • Roditelje ne treba spominjati ni u kakvom chatu, uključujući i glasovne
  • ID 24836 dobit će kaznu za G.P 6.15
  • Nije dozvoljeno ubijati u gradu bez dozvoljenog RP razloga (npr. Ako ima date uvjete i ako ne ispoštuju u roku od 5 sekundi možete ih ustrijeliti)
ZATVORENO!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom