Likovi usli NG ubili smo jedno lice pa su uradili Mercy kill,drugog kojeg sam ubio krenuo da resim oni rade VDM vise puta ,rade sve zivo ...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!1 lik uradio vdm/cr i drugi mk gde ti je tu mass rule breakLikovi usli NG ubili smo jedno lice pa su uradili Mercy kill,drugog kojeg sam ubio krenuo da resim oni rade VDM vise puta ,rade sve zivo ...
ti ovde radis tk, ovaj prica dok je mrtav, cist self reportLikovi usli NG ubili smo jedno lice pa su uradili Mercy kill,drugog kojeg sam ubio krenuo da resim oni rade VDM vise puta ,rade sve zivo ...
i iz kog razloga u dve zalbe stavljas isti pov, dovoljno ti je jedna.Likovi usli NG ubili smo jedno lice pa su uradili Mercy kill,drugog kojeg sam ubio krenuo da resim oni rade VDM vise puta ,rade sve zivo ...
jel ti znas da je zabranjeno vracati se u istu rp situaciju 15 min nakon smrti? Postavi taj iseceni deo pova da se vidi koliko se vas vratilo u istu rp situaviju pre tih 15 min...Likovi usli NG ubili smo jedno lice pa su uradili Mercy kill,drugog kojeg sam ubio krenuo da resim oni rade VDM vise puta ,rade sve zivo ...
Nemam snimak sa mojim glasom jer nemam otovren mikrofon na Nvidia zbog privatnih razloga,na snimku se vidi da me lik gazi vise puta i da radi MK za to ne treba zvuk vljdNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Dostavite POV gde se cuje vas glas
- Imate 12 sati da to uradite
mogao si ti svasta da kazes na radiu dok ti je bio off mic na nvidi ka recimo gp 3.2, meni su odbijali zalbu na mass gp 6.15 zbog ugasenog mica, ne znam zasto bi kod tebe bilo suprotno.Nemam snimak sa mojim glasom jer nemam otovren mikrofon na Nvidia zbog privatnih razloga,na snimku se vidi da me lik gazi vise puta i da radi MK za to ne treba zvuk vljd
Neka odbiju za Mas rule ,al ocigledno je da je bio VDM i MK za to ne treba zvuk vidi semogao si ti svasta da kazes na radiu dok ti je bio off mic na nvidi ka recimo gp 3.2, meni su odbijali zalbu na mass gp 6.15 zbog ugasenog mica, ne znam zasto bi kod tebe bilo suprotno.