Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15102
Players nickname
Djura Tigamochi
Administrators nickname
Ivkez Obama
Date
Dec 16, 2022
Time
15:39
Proofs
https://prnt.sc/rOc6l13a5HGI

Djurke1337

Player
Player
Dobio sam blacklistu pre skoro 2 meseca zbog jedne lose recenice koje sam rekao o crime administraciji , u to vreme je Ivkezz Obama bio crime curator.Dobio sam blacklistu posle 5min upravo od njega.Pre dosta vremena sam dobio demorgan u sred turfa takodje od njega , i po nasoj kratkoj konverzaciji u dm-u (s obzirom da je bio mutiran svaki put kad sam bio ispitivan za lidera organizacije(5 puta)) uvek sam mislio da ima nesto protiv mene.Kada sam rekao to sto sam rekao , to se uglavnom odnosilo na njega.
Protiv njega je podnesena i prihvacena zalba za korumpiranost.Ovo svakako ne opravdava moje ponasanje, ali mi je bilo krivo sto nisam mogao produziti mandat zbog losih odluka napravljenih od strane doticnog.Nikada ne bih to uradio ponovo, i mnogo bih voleo da mogu opet da zaigram na balkanskom serveru.
Od trenutka kad sam blacklistan na balkanskom serveru, krenuo sam da igram na en3 gde sam vrlo brzo postao zamenik lidera u Bloodsima i vec duze vreme imam tu poziciju.Slobodno pitajte crime admine i kuratore Bloodsa kako sam se ponasam za ovo vreme.
Ni jedan server ne moze da zameni Balkanski , jer su mi tu svi prijatelji koje sam stekao u proteklih godinu dana koliko igram , tako da Abrahame, molim te za jos jednu sansu gde mogu pokazati svoje dobre ponasanje.

Djurke1337

Player
Player

Status
Not open for further replies.
Top Bottom