Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Fail RP, Igrac ne prica srpski | ID 198

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11164
Players nickname
Jevandosije_Buha
Suspect ID
198
Date of violation
Dec 24, 2021
Time of violation
16:07
Proofs
https://youtu.be/8F0VM-MTdsQ

enellins

Player
Player
Igrac je bio ubijen, i nakon sto smo zavrsili sa pucnjavom odlucili smo da ga podignemo, da bi mu oduzeli oruzije i gotovinu, sto je bilo ne moguce jer igrac odlucio da nam pokazuje "srednji prst", umesto da ispostuje roleplay i podigne ruke kako bi mi mogli da ga orobimo. Nije progovorio ni rec, ali je pisao u chat-u na engleskom, a vandeta je medju igracima poznata po tome sto prima igrace koji ne znaju nas jezik. Zahtevam disband za celu organizaciju vandeta i perma ban za ovog igraca, ako to nije moguce onda odgovarajucu kaznu.
Dokaz za fail rp [VIDEO] :
Dokaz da igrac nema pomja Srpski (ako nisam upravu neka dokaze tako sto ce napisati sastav "jesen u mom kraju" i posle ga procitati, snimiti se sa sve dokazima da je to on i poslati adminima) [SLIKA]:

Zika Turkovic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
● Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji
● Čeka se odgovor ID-a 11164 da dostavi full POV. Imate 12 sati rok​

Johnny Torrio

Player
Player
Inače ne komentarišem žalbe na igrače, al sam sad morao prokomentarisati ovu žalbu jer sam i sam član vendette...ovaj momak što je napisao ovu žalbu uopšte nije ni pročitao pravila servera koliko vidim, i piše neka pravila koja su sa nekog drugog servera, a koja ovdje uopšte ne vrijede...u ovoj prijavi se igrač sa id 198 može kazniti za pravilo komunikacije (pravilo 3.3), ali da prethodno prikaže cijelu situaciju, a ne samo ubijanje i kasnije SS, a ovo što on traži perma banove i disband porodice nema veze sa vezom, i možda bi mu bolje bilo da on napiše taj sastav "Jesen u mom kraju" da možda nauči kada se rječica "ne" piše odvojeno od riječi, a kada spojeno...

enellins

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
● Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji
● Čeka se odgovor ID-a 11164 da dostavi full POV. Imate 12 sati rok​
U prilogu vam saljem isecak iz video, gde se vidi da je igrac bez svesti i da ga je potom bolnicar "podigao", nakon cega on odbija da nastavi rp. U video nema zvuk, razlog mi nije poznat, u pitanju su tehnicke smetnje.
Video:

Status
Not open for further replies.
Top Bottom