Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10676
Players nickname
Mirko Zlikovski
Administrators nickname
Kristina Verstappen
Date
Jan 31, 2023
Time
23:02
Proofs
0000

Mirko Zlikovski

Douple taped
Player
Postovanje,

Pre svega dobar dan/vece Vama i celoj administraciji. Pre neki dan sam dobio ban, tj 13.1.2023 za P.D 1.7(neposjedovanje POV-a).
Na moju zalost to se desilo iz razloga sto vec duzi vremenski period koristim Instan Replay pomocu Nvidia GeForce
Experienc-a sa kojim snimam poslednjih 15 minuta. Medjutim nakon zavrsetka Fam War-a hteo sam da sacuvam POV, ali posto
postoje dvije opcije na Instat Replay-u, a to su Turn Off i Save, ja sam sasvim slucajno kliknuo na Turn Off umjesto na Save.
To mi se desavalo i ranije, ali ne u tako ozbiljnim situacijama kao sto je ova. Igram punih godinu dana na ovom serveru, i molio bih
Vas da mi se ustupi jos jedna sansa, racunajuci to da se ovakvo nesto nikada vise nece ponoviti. Bio sam par puta kaznjen za banalne stvari kao sto su PG,MG,
od toga sam samo jednom ili dva puta imao warn. Nikad nisam bio sumljiv sto se tice cheatova, sto se mene tice moze da se uradi i PC-Check Tu sam da se zabavim i druzim sa prijateljima, i naravno uzivam u igri.
Volio bih kada bi dobio jos jednu sansu jer znam da ce mi ona biti dovoljna jer se ovakvo nesto nece vise nikada ponoviti, a ni
nesto slicno ovome. Toliko od mene, zelim Vam ugodan ostatak dana.

Srdacan pozdrav,
Mirko Zlikovski

Status
Not open for further replies.
Top Bottom