Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23624
Players nickname
Steven_Jeans
Administrators nickname
Yorma Ziyech
Date
Feb 28, 2023
Time
14:44
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/309837/#post-1115395

Stevenツ

Player
Player
Pozdrav onome koji cita ovu zalbu

U Suboti tacno vreme 14:44 je bila situacija na autoputu gde smo par moja drugara i ja vozali na autoputu pa smo naleteli na likove koji pucaju na nas i pokusavaju da nas zaustavi tu je bila velika situacija oni su pucali na nas bez upozorenja ili bilo cega dok smo se mi pridrzavali svih pravila kako ne bi krsili rp situaciju iako su oni to uveliko vec krsili. Mi smo stali svi i po rpu brojali 5 sekundi lik bez straha nije teo da stane pa smo optvorili paljbu ka njemu i tako ga ubili. Dok je taj njegov drug sa bugatijem svo vreme bejtao i pucao iz daljina dovrsvao njegove ljudi kako ne bi bili robani od strane nas posle toga je taj bugati pucao na ans mi smo otvorili paljbu ka njemu ja i moj drug a pritom je Nemanja zajcev specao tu situaciju dok se taj sa bugatijem svo vreme vrtio tu. Mi smo poceli da pucamo naravno smao uzvratili paljbu jer je i on buo tu sa ovim drugom koga smo mu robali pa se udaljio kako bi dovrsavao svoje mi smo krenuli ka njemu i pucali kao sto rekoh nemanja zajcev je specao bas tada kada se bugati odvojio iz pucnjave.Kada mu je zajcev rekao da dolazi on je prilazio ka nama i navlacio nas kako bi pucali ka njemu da dobijemo upozorenje. Tako je i bilo ja i moj drug smo dobili upozorenja za pucanje bez razloga iako admin nije video celu situaciju on je odlucio da nas 2je odmah kazni sto nije uredu. Nakon svega toga mi smo otisli u demorgan nas 2je i odlezali kaznu onda dolazi lik sa foruma koga smo robali i objavljuje video gde mi pucamo bez razloga na njih a pritom je isekao ceo video gde su failali i samo isekao ono gde smo mi navodno "pucali bez razloga" pa je nakon toga Yorma pregledao zalbu i dao Famu Auditore Warn iz nepoznatog razlog ili kako pise na forumu 6.15.
Prvi sto bih rekao je to da niko od admina nije video celu situaciju i tako nevidevsi celu situaciju su odlucili da nas kazne sto nije uredu ja sam svoja 3 sata irl potrosio kako bih odlezao svoju kaznu koju sam "pogresio" navodno. Mi smo bili tamo u svoju odecu mi nismo uopste predstavljali bilo kakav vid Fama nismo uzeli liku pare preko fam auta nista otisli smo kao drugari jednostavno tamo i nista nismo radili kako bih ostetili fam ili slicno.

Uglavnom dobili smo 1 Warn u Famu i plus smo bili kaznjeni na 3 sata demorgana i dobili 7 dana Upozorenje , kako ja znam je to da se ne sme kazniti za obe stvari vec samo za jednu stvar to je ili Fam war ili Demorgan igracu koji je krsio to pravilo a ne oba.

Ovom prilikom zelim da Admin Yorma koji je pogresio i dao famu auditore warn zeleo bih da skine warn kako bi nasa porodica mogla da funkcionise normalno jer da je bilo nekakvih prekrsaja niko se ne bih zalio greska je greska. A ako ne moze da se skine warn famu ja zelim da dobijem neku licno nagradu posto sam lezao sata u demorganu i izgubio svoje licno vreme.

Nas warn traje dok ga vi ne skinete ili dok ga mi ne skinemo tako da tos to su prosla 2 dana ne igra nikakvu ulogu jer je to vassa greska greska admina.

Hvala lepo unapred
Steven Jeanss

Status
Not open for further replies.
Top Bottom