Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6916
Players nickname
MIki Jankovic
Administrators nickname
Kristina Verstapen
Date
Feb 1, 2023
Time
22:00
Proofs
https://imgur.com/a/PE2xWxe

Miki Jankovic

Player
Player
Dobro Vece.
Napravio sam jednu veliku gresku tacnije nisam bio upucen u to pravilo posto lider moje familije nije stigao da me obavesti i objasniti koja pravila i uslove familija mora ispunjava kad su dogadjaju u pitanju. Nacinio sam gresku gde nisam sacuvao POV iz dogadjaja fam-war i dobio sam kazanu za prekrseno pravilo dogadjaja 1.7. Nakon svega sto se dogodilo saznao da moja porodica generalno i ne odlazi na te dogadjaje zato sto vecina ljudi koja je u njoj nema mogucnosti snimanja, a ja sam ne znajuci otisao na taj dogadjaj i bio jedini clan iz moje familije na tom dogadjaju.Prvi put sam ucestvovao u takvoj vrsti dogadjaja.
Nakon sat vremena posle dogadjaja bio obavesten od strane administracije da je potrebno dostaviti POV administraciji gde sam ja rekao da ne posedujem POV i da nisam znao da je potrebno cuvati POV 48h.
Trudim se da postujem pravila servera i iste da ne krsim tako da vas molim da dobijem unban.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom