Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zahtev za unwarn GP 6.15 | Joca Soprano

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16050
Players nickname
Mehanix Afk
Administrators nickname
Joca Soprano
Date
Feb 2, 2023
Time
18:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/313742/

MEHANIX

Player
Player
Na povu mozete videti kako ID 14531 kaze da nam je vec odbrojao 5 sec al ja nisam ga docuo kad je brojao jer krug je bio manji i krenuo da nas puca odma tu je pocela RP situacija i ja da se zastitim i uzmem padobran sam morao da ih ubijem jer drugacije ne bih ga uzeo a namerno nisam ih zgazio nego sam se udario u auto kako bi stao od jednom ovi me vredjaju u OOC chatu oni nista i svi dobijemo za GP 6.15 bez veze mislim nema logike neko kada ti kaze da ti je odbrojao 5 sec i krene da te puca ti ga ne smes da mu vratis vatru nemam nameru admin da dobije warn i necu samo hocu meni Unwarn i tjt.

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
Na povu mozete videti kako ID 14531 kaze da nam je vec odbrojao 5 sec al ja nisam ga docuo kad je brojao jer krug je bio manji i krenuo da nas puca odma tu je pocela RP situacija i ja da se zastitim i uzmem padobran sam morao da ih ubijem jer drugacije ne bih ga uzeo a namerno nisam ih zgazio nego sam se udario u auto kako bi stao od jednom ovi me vredjaju u OOC chatu oni nista i svi dobijemo za GP 6.15 bez veze mislim nema logike neko kada ti kaze da ti je odbrojao 5 sec i krene da te puca ti ga ne smes da mu vratis vatru nemam nameru admin da dobije warn i necu samo hocu meni Unwarn i tjt.

Cuje sam da sam i tebi odbrojao i njemu, dzabe mazes oci administraciji.

MEHANIX

Player
Player
Cuje sam da sam i tebi odbrojao i njemu, dzabe mazes oci administraciji.
Sta se bre ti mesas jel se na tebi ja zalim tebi kada krene neko da ti broji i ti kaze kasnije da ti je vec izbrojao 5 sec i krene da te puca a u pitanju je parashut zar ne bi mu vratio paljbu i ubio ga ne kontam sta ja lazem

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
Sta se bre ti mesas jel se na tebi ja zalim tebi kada krene neko da ti broji i ti kaze kasnije da ti je vec izbrojao 5 sec i krene da te puca a u pitanju je parashut zar ne bi mu vratio paljbu i ubio ga ne kontam sta ja lazem
*kaze da nam je vec odbrojao 5 sec al ja nisam ga docuo kad je brojao* cuo si kako sam poceo, pobegao si i konstanto se vracas.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom