Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14531
Players nickname
Kim Wexler
Administrators nickname
Joca Soprano
Date
Feb 2, 2023
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/313742/

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
Ponovo stavljam zalbu jer pokusavam da dodjem do pravde, ja i moj drug ID 13053 smo otisli na blago kao tim, gde sam odbrojao jednom liku da bega na sta je sklonio i seo kod drugog lika u auto te sam i njemu poceo da obrojavam da se pomeri sto se moze cuti na ovom video zapisu od 0:10 do 0:22. Nakon izvesnog vremena osobe se ponovo vracaju nakon sto spominjem da sam im izbrojao i krecem da ih pucam jer sam odbrojao sto se moze cuti i na njegovom POV-u 0:43 - 0:57 kako krecem da brojim ali me ne cuje do kraja jer se udaljava, ali se zato cuje na mom POV-u. Zelim da ja i ID 13530 dobijemo unwarn jer nismo prekrsili pravilo i odbrojao sam 5 sekundi za nas samo zelim da nastavimo da RP-amo u nasim organizacijama. Ne razumem zasto bi mi bili kaznjeni ako smo lepo odbrojali sa RP razlogom. Stvarno mislim da nigde nisam prekrsio nikakvo pravilo, kod njih se cuje samo 1 deo kako pocinejm da brojim a kod mene skroz jer su se udaljavali.... U slucaju da odbijete zalbu voleo bih da mi objasnite zasto je odbijena. Hvala na izdvojenom vremenu.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Dolazite i odbrojavate 5 sekundi za sta tacno? Uslova nema = admin donio ispravnu odluku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom