Ponovo stavljam zalbu jer pokusavam da dodjem do pravde, ja i moj drug ID 13053 smo otisli na blago kao tim, gde sam odbrojao jednom liku da bega na sta je sklonio i seo kod drugog lika u auto te sam i njemu poceo da obrojavam da se pomeri sto se moze cuti na ovom video zapisu od 0:10 do 0:22. Nakon izvesnog vremena osobe se ponovo vracaju nakon sto spominjem da sam im izbrojao i krecem da ih pucam jer sam odbrojao sto se moze cuti i na njegovom POV-u 0:43 - 0:57 kako krecem da brojim ali me ne cuje do kraja jer se udaljava, ali se zato cuje na mom POV-u. Zelim da ja i ID 13530 dobijemo unwarn jer nismo prekrsili pravilo i odbrojao sam 5 sekundi za nas samo zelim da nastavimo da RP-amo u nasim organizacijama. Ne razumem zasto bi mi bili kaznjeni ako smo lepo odbrojali sa RP razlogom. Stvarno mislim da nigde nisam prekrsio nikakvo pravilo, kod njih se cuje samo 1 deo kako pocinejm da brojim a kod mene skroz jer su se udaljavali.... U slucaju da odbijete zalbu voleo bih da mi objasnite zasto je odbijena. Hvala na izdvojenom vremenu.