Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected G.P 6.15 + VDM Thieves | Yorma Ziyech

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
17522
Players nickname
Dragx Valujev
Administrators nickname
Yorma Ziyech
Date
Feb 1, 2023
Time
16:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/307788/#post-1120548

Dragx

Player
Player
Postovana Administracijo, jucer je mojoj porodici izdan warn za GP 6.15 na odluku admina Yorma Ziyech. Smatram da je u ovom sluacaju admin doneo pogresnu odluku iz razloga sto su dokazi u toj zalbi bili editovani i trimovani te iz tog razloga zalba je neosnovana. Administracija je vec trebala biti upoznata sa ovim slucajem da je doticna osoba vec postavljala i postavlja zalbe na Mass Rulle break Thieves u nadi da nam napakosti i ne preza ni pred cim te sam ja sam bio u slicno povezanom slucaju banovan, kasnije unbanovan od administracije jer doticna osoba baita i namjerno krsi pravila grada. U ovom slucaju videi su izrezani i editirani kako bi sebi smanjio ugrozu jer je radio stvari koje bi ga mogle maknuti iz grada, stoga smatram da je takva zalba neosnovana i ne bih trebala biti prihvacena. Svjestan sam da administracija radi svoj posao i da se pravila moraju postovati i sa time imate moju podrsku u potpunosti i postujem administratore na ovom serveru, ali isto tako mislim da je u ovom slucaju admin pre naglo donio odluku i nije uzeo u obzir da na povovima prilozenim se ne vidi kompletna situacija dogadjaja negu su samo prilozeni dijelovi. Isto tako sve bi trebalo biti sazeto u jedan pov, a ne nekoliko njih. Sto se tice VDM i animacije nad mrtvim tijelom to stoji i slazem se sa odlukom admina i za to ce clanovi izvrsiti svoju kaznu, ali smatram da porodica ne bih smjela biti kaznjena na tako invalidne dokaze koji su iscenirani samo da se nama napakosti. Unaprijed hvala na sagledavanju zalbe u nadi da cete razmotriti Vasu odluku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom