Dobar dan administacijo nadam se da imate prijatan dan znaci moj drug je dobio ban taman kad je otvorio fam i nije mogao pisat za neformalnu pa sam ja umesto njega i zbog toga je dobio ban u igrici zbog G.P 1.1 a nikom nije dao nikad acc jer mu to znaci vise nego bilo sta. Kristina je mislila posto sam ja umesto njega piso da je on meni prodo acc ili bilo sto ali nije jer kao sto sam reko mu znaci vise neg bilo sta i samo da znate umesto njega pisem zalbu molim vas da ne odbijete jer zelim samo sto pre da ovo resimo jer je dobio brez ikakvih razloga nista nije uradio ban stvarno nije posteno mozete videt u logovima ja ako se sjecam jedanput su mu provalili u acc pa je promjenio geslo od tad i sve je dobro. Samo zamolio bi vas da se ovo resi ne zelim nikom administatoru slabo greske se desavaju nema veze samo zelim da moze moj drug da igra jer nista nije skrivio. Njegov ID je 32965 ime mu mozete vrv vidit samo sa id posto sve svemogucni. Nadam se da imate i naprijed ugodan dan pozdravljam vas sve.