Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ban za G.P. 6.22 I Abraham Elkhabib(by Luka)

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24739
Players nickname
Mark Nevolja
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Jan 30, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/lu3kBKF

mantril420

Player
Player
Pozdrav Admininistracijo,

Dobio sam ban za G.P 6.22. Zelim d kazem da mi je mnogo zao za to sto sam uradio. Naime taj dan sam imao mnogo problema (OOC) te sam upalio igricu i samo sam radio sta god me volja i nisam razmisljao o posljedicama koje su ogromne. Na ovom projektu igram 9 meseci i u tih 9 mjeseci sam upoznao mnogo dobre ljude koji su me naucili mnogo dobro pravila kako bi mogao praviti sto bolji rp. Stoga mi je zao da ne budem visw dio ovakvog projekta o kojem nemam ni jednu losu rijec. Zeleo bi da mi date jos jednu priliku jer kao sto kazem nisam igrac koji inace krsi pravila. Ako biste mi dali jos jedni sansu licno bi se otisao izvinuti coveku i vratiti mu sve sta sam uzeo te bih bio jako zahvalan i ne bih nikad tako nesto vise napravio, razmisljao bih na vreme. Hvala Vam na vremenu kojeg ste izdvojili za citanje mog appela. Ugodan ostatak dana!

Duki Suzzuki

Player
Player
Nekad si krao panele porodici sad prodajes biznise prodicne bez dozvole ako kapiram sta se desilo. Lepo napredujes.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom